Hvor tyk er keramiske fliser?

December 4

Hvor tyk er keramiske fliser?

Der er mange keramiske fliser typer på markedet at vælge imellem. De varierer i størrelse på tværs af facial dimensioner og tykkelse. Mens den gennemsnitlige flise er omkring en fjerdedel tomme tyk, de kan variere op til tre fjerdedele tommer. Dette kan du tilpasse områder hvor du har brug for mere eller mindre tykkelse baseret på projektets krav.

Gennemsnitlige

De fleste fliser, som 12-tommer gulv fliser er de mest almindelige størrelse og type flise sælges, er omkring tre-sekstendedele eller en fjerdedel tomme tyk. Disse fliser er fremstillet ved hjælp af en proces kendt som berigtigelse, som skaber fliser, der er så tæt på samme størrelse som muligt. Dog variere selv rektificeret fliser op til en sekstende tommer i størrelse.

Ark flise

Små og rørige keramiske fliser fremstilles på ark er tyndere. De sælges i 1 - og 2-tommer-formater, med fliser holdt sammen på en lim-og-papir ark opbakning, der hjælper hele arket bo sammen når installeres som et enkelt kvadrat eller rektangel, afhængigt af producenten. Ark fliser er oftest en ottendedel tomme tyk, selvom det kan afhænge af typen keramiske bliver brugt.

Væg fliser

Den mest almindelige keramiske væg flise type bruges i indstillinger såsom lufthavne og kommercielle strukturer er 4-1/4-inch flise. Disse er konstrueret og fremstillet til stabling på en væg fra bunden. Lille udvidelser på siderne kaldet lugs tillade fliser til stables stramme til hinanden med bare en lille fælles leveres af lugs som de røv op mod hinanden. Disse fliser er omkring tre-sekstendedele tommer tyk.

Store-rørige fliser

Også kendt som store-rørige fliser, enhver flise, der er mere end 14 inches i ansigtet dimensioner kvalificerer. Som regel er disse fliser tykkere jo større de er, selv om der kan være undtagelser. En fælles 16-18-tommer stykke er omkring tre-ottendedele tommer tyk, selvom stykker mere end 20 inches kan variere op til tre fjerdedele tommer tyk afhængig af, hvis det er en udvendig eller indvendig type keramik og dets designede anvendelse.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com