Hvor vandtæt en krybekælder?

March 17

Imprægnering en crawlspace kan gøres af de fleste boligejere og anbefales at skære ned på insekt og vand skader, skimmel og at muggen lugt, der kan trænge hjem fra fugtigt jord i en crawlspace. Mens tre forskellige muligheder er tilgængelige, gør en kombination af tre til den bedste mulige fugtisolering.

Udvendige overvejelser

Korrekt grade snavs væk fra instituttet. Denne skråning er afgørende for imprægnering en crawlspace og kan være det eneste skridt nødvendigt. Hvis vand ikke løbe væk fra hjemmet, vil det i sidste ende finde vej til crawlspace. Bruge en aggressiv skråning, som 1/2 tommer per fod, for at sikre vandet løber hurtigt væk fra fundamentet uden at have en chance for at trænge igennem den.

Også overveje tagrende nedløbsrør. Hvis du har underjordiske regnvand afløb, inspicere nedløbsrør med jævne mellemrum at sikre, at de ikke er fyldt med snavs, der kan forårsage regnvand løber ud af rendestenen eller bunden af downspout og trænge crawlspace.

Nedløbsrør, der simpelthen ende i bunden af hjems ydre, tilføje et filtypenavn, der bærer vand en anden 2 eller 3 fødder, før det forlader fra downspout.

Jorden Penetration

Den mest almindelige crawlspace vandtætning teknik er til at dække jorden inde crawlspace med tyk plastfolie der er limet til crawlspace vægge og tapede langs sømme at stoppe vand fugt fra jorden passerer til crawlspace.

Snarere end benytter den standard plastfolie tilgængelig i de fleste hjem forbedring centre, købe et formål-specifikke produkt som Foritfiber Moistop, der indgår i et system designet til at forhindre fugt indtrængen form jorden. Fordelen, at dette system er de specielt designede komponenter f.eks. tape og selvklæbende.

Vandtætning af vægge

Imprægnering væggene kan gøres på to måder. Den nemmeste og mere økonomisk metode er kendt som negative imprægnering og sker ved belægning kraterets crawlspace væggene med et produkt designet til vandtæt beton blokke eller cement. Disse produkter, såsom Drylock, er bredt tilgængelige på hjem forbedring Centre. De vandtæt væggen ved at trænge ind på alle de små huller og hulrum i beton og derefter udvider som de tørre, danner en uigennemtrængelig lag på toppen af blokken. Utætheder kan stadig forekomme, men det er meget bedre end ubeskyttede crawlspace vægge.

Positive imprægnering indebærer udsætter helhed af udvendige crawlspace væg og sidefod ved Udgravning snavs fra langs kanten af huset. Efter dette, skrub af vægge og anvende en vandtætning membran til crawlspace væg. Denne indstilling vil stoppe alle vand indtrængen gennem væggen, og er også det dyreste valg, en bedre venstre til fagfolk, som de bedre materiale ikke er tilgængelige på detailbutikker.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com