Hvordan adskiller imiteret marmor fra virkelige marmor?

September 23

Hvordan adskiller imiteret marmor fra virkelige marmor?

Imiteret marmor

Imiteret marmor er som regel lavet med maling teknikker. En imiteret marmor look kan oprettes på hvilken som helst overflade ved hjælp af en fjer til at efterligne de vener, der vises i autentiske marmor og en havet svamp at blande maling farver sammen. Imiteret marmor fliser kan købes fra et køkken levere butik eller gulvbelægning butik. Laminat er malet til at ligne marmor og alt du skal gøre er at installere den.

Rigtige marmor

Marmor er en metamorfe rock, lavet af kalksten og calcit. Marmor er en utrolig robust byggemateriale, der kan være poleret eller forlod rå. Marmor kommer i mange forskellige varianter, herunder sort marmor, brun marmor, Pink marmor og Penteli marmor (gul farve). Marmor er normalt et tegn på rigdom og status.

Hvilken løsning er den bedste løsning?

Marmor vil være langt mere robuste og langt dyrere end imiteret marmor. Hvis du foretager en permanent projekt og har midlerne, er autentiske marmor din bedste mulighed. Marmor er almindeligt anvendt på gulve og bordplader til dens holdbarhed og stil. Imiteret marmor bør anvendes på vægge, kolonner eller andre dekorative accenter, der kan ændres hyppigt eller ville være for dyrt at oprette med rigtige marmor.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com