Hvordan adskiller keramiske fliser fra porcelæn fliser?

December 21

Hvordan adskiller keramiske fliser fra porcelæn fliser?

Oversigt

Fysiske egenskaber for flise

Keramik og porcelæn fliser adskiller sig fra begyndelsen af deres skabelse. Keramiske fliser er lavet af røde og hvide ler blandinger. Som et resultat, er keramiske fliser typisk terra cotta farve indtil forskellige farver er lagdelt på toppen, som regel med glasur. Hvis fliser chip eller bære, vil den oprindelige farve blive udsat. Porcelæn fliser er lavet af fine porcelæn ler og brændt ved meget højere temperaturer end keramiske fliser. Hele dybden af porcelæn flise er farvet, så farven kan aldrig bære. Porcelæn er heller ikke så porøst som keramik, så teksturen er en smule blødere end keramiske fliser.

Holdbarhed og permeabilitet

Porcelæn er stærkere og mere modstandsdygtige over for fugt end keramiske fliser. Det er mere fintmasket og derfor sværere at knække og chip. Det også porøst mindre og har en lavere vand absorptionshastigheden end keramik. Denne funktion gør også porcelæn mindre tilbøjelige til at pletten end keramik.

Miljø

Da keramik revner lettere end porcelæn flise, er det mere egnet indendørs. Keramiske fliser kan bruges udendørs, men det anbefales, at de er uglaserede, frost bevis og har en lav absorption rating. Porcelæn fliser kan installeres i ethvert område, indendørs eller ud. Hvis porcelæn fliser er glaseret, er de stærke nok til at modstå kommercielle og industrielle arbejdskørsel.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com