Hvordan adskiller travertin flise fra porcelæn fliser?

June 24

Hvordan adskiller travertin flise fra porcelæn fliser?

Udseende

Travertin ser mere naturlig og rustikt end porcelæn, fordi det er lavet af sten. Det har en mere struktureret udseende end porcelæn, som er normalt glattere i tekstur. Nogle slebet og poleret travertin fliser kan ligne porcelæner, deres naturlige sten tekstur viser imidlertid stadig. Farven på Travertin fliser afhænger af urenheder og jernindholdet i stenen; Derfor, de kan komme i forskellige nuancer fra neutral til beige, tans og mørk brun farve. Porcelæn fliser, kan på den anden side har et væld af farver, da de er syntetisk.

Porøsitet

Travertin er lavet af et meget porøst materiale--kalksten. Et upoleret travertin kan pletten let, selv når venstre iblødsætning i almindeligt vand. Porcelæn fliser er mindre porøse end travertin fliser; nogle endda komme med en coated overflade, der forhindrer farvning. På grund af deres høje densitet er porcelæn uigennemtrængelig. De kan absorbere fra nul til én-halv-for-én-procent fugt. For områder med høj trafik er det bedst at bruge porcelæn fliser end travertin fliser, fordi de er smudsafvisende.

Produktionsmetode

Stenbrud er den bedste måde at indsamle travertin deponeret som kalksten. Der er forskellige metoder til efterbehandling en travertin. Der er en tumlede, finpudsede, fyldt, hugget og poleret travertin giver flere muligheder at bruge til forskellige applikationer.

Porcelæn fliser kommer i glaseret og uglaseret finish fremstillet af blandinger af ler. Ovn fyring er metoden anvendes til at fremstille porcelæn fliser. Porcelæn fliser kommer i forskellige former, størrelser og farver. Nogle håndmalet porcelæn fliser er ønskeligt for køkkener, bade og gangarealer.

Vedligeholdelse

Travertin fliser kræver mere vedligeholdelse end porcelæn fliser. Et upoleret travertin er modtagelige for varme; derfor brug en trefod eller hot pad før du placerer en varm gryde på toppen. Undgå at bruge rengøringsmidler med høj sure indhold, såsom eddike og citrus olier. Efterlad aldrig vand til at sidde på Travertin for en lang periode. Når det bruges som køkkenborde, undgå skære direkte på Travertin fliser, fordi de kan nemt chip og opretholde ridser.

Porcelæn kan være lige så hårdt som granitten på grund af deres mindre absorberende natur. De er gode til stærkt trafikerede områder som køkken og badeværelser. Brug mild, ikke-slibende rengøringsmiddel og varmt vand til at rense dem. For områder med mere jord, prøve at bruge et vindue renere at fjerne snavs.

Prissætning

Generelt set, noget brudt, og svært at reproducere er dyrere. Da travertin er et naturligt produkt, er det dyrere end porcelæn fliser. Nogle travertin fliser koster dobbelt så meget som porcelæn fliser. Man skal også faktor i prisen på andre materialer, der anvendes til at installere travertin. Installation af travertin kræver en dobbelt så stærk som porcelæn flise anlæg substrat. Derudover kan løbende vedligeholdelse være dyrt for travertin, som har bør for applikationer af fugemasser mindst én eller to gange om året at holde det søger nye og smukke.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com