Hvordan adskiller Vinyl sidespor fra aluminium sidespor?

December 13

Hvordan adskiller Vinyl sidespor fra aluminium sidespor?

Vinyl sidespor

Sidespor dit hjem kan være et meget dyrt projekt, så du ønsker at få det udseende, du ønsker i år at komme der stadig passer inden for dit budget. Vinyl sidespor er et populært valg for sidespor for nybyggeri, fordi det er billigere end de fleste sidespor. Det er også populære hos boligejere, fordi det ikke kræver meget vedligeholdelse. Men som med alt, det har det er fordele og ulemper. Der er mange farver og teksturer at vælge imellem, men når du har valgt vil du ikke være i stand til at ændre den. Også, hvis du har et bestemt område, der forsvinder eller bliver beskadiget efter et par år, det er meget svært at matche farven for at erstatte den. Vinyl sidespor kommer i forskellige tykkelser, og jo tykkere vinyl jo bedre er det, men det koster også mere. Farven på sidespor er hele den vinyl, hvilket betyder, du ikke vil se de fleste ridser. Det er yderst holdbart og kan tåle dårligt vejr herunder frysning og vind. Du kan købe sidespor i en række designs, men alle er lavet til at ligne en slags træ. Du kan endda få dem til at ligne cedar rystes.

Aluminium sidespor

Aluminium sidespor er et billigere alternativ til træ eller murværk sidespor. Det er tilgængelig i mange teksturer, herunder nogle, der ligner træ. Aluminium sidespor er en anden type af sidespor, der kræver lidt vedligeholdelse, især hvis det er vinyl-indpakket. Det mest almindelige problem med aluminium sidespor er, at det buler så let. Fordi aluminium gruber og farver har tendens til at kridt og fade, blev vinyl-indpakkede træbeklædningen indført. Det gør aluminium sidespor så meget stærkere og vedligeholdelsesfri at de fleste kommer med en 35 år garanti. Det eneste problem med vinyl-indpakkede aluminium er det gør projektet meget dyrere.

Forskelle

Forskellene mellem de to typer af sidespor er for det meste om præference og pris. Vinyl er billigere end aluminium, især hvis aluminium er vinyl indpakket. Aluminium af selve Gruber med alderen og farverne falmer og få kalkholdig. Det buler også hvis noget rammer det, selv en lille sten. Vinyl indpakket aluminium er stærkere end vinyl i sig selv og gør det meget mere vedligeholdelsesfri. Vinyl sidespor kan knække og det også svinder, men i et meget langsommere tempo. En af de mest almindelige årsager til skader på vinyl sker, når nogen har sat deres grill tæt på det og har smeltet det. Det vil ikke ske med aluminium. Der er fordele og ulemper for begge, men det hele kommer til dette: vinyl sidespor kun skal vaskes af engang imellem for at holde det søger nye, og det koster meget mindre end vinyl-indpakkede aluminium.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com