Hvordan ændrer jeg den post Motor Filter på en Dyson støvsuger?

November 28

Den post motor filter på en Dyson støvsuger er en af to filtre inde i maskinen. Det er vigtigt at fjerne dette filter hvert par måneder for rengøring og erstatte beskadigede filtre med nye. Filtre blive tilstoppet med støv og pollen, som kan påvirke allergier og vejrtrækning. Tilstoppede filtre vil falde sugeeffekt af maskinen og kan endda forårsage motor til at skære ud på grund af overophedning. Ændre filteret Dyson post motor er nemt og tager kun minutter at fuldføre.

Udskifte HEPA-Filter

Tag vakuum, hvis du ikke allerede har. Dette vil udelukke muligheden for enhver elektrisk stød, mens du arbejder på vakuum.

Fjerne boliger. Huset er den lange klar cylinder på forsiden af vakuum. En knap lige over håndtaget unlatches boliger. Tryk på knappen og trække den fri bolig.

Lirke åbne filter låget. Filter låget er nedenfor hvor huset blev. Filter låget er holdt på plads af tre fangster. Brug en lille flad-skruetrækker til fri hver fangst.

Fjern indlæg motor-filteret, også kendt som HEPA-filter. Skal du blot løfte den fri af maskinen.

Placer et nyt HEPA filter i filter slotten. Sørg for at du har enten gemt gummipakning fra din gamle filter eller købt en ny. Seglet omkranser bunden af dit filter og sikrer en pasform.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com