Hvordan ændrer jeg en brændeovn pejs til et direkte aftræk pejs?

June 5

Hvordan ændrer jeg en brændeovn pejs til et direkte aftræk pejs?

Brændeovn og pellet pejse er naturligvis åbne for luften i hjemmet på bestemte tidspunkter, og mange sådanne pejse bruger luften fra inde i det brændende rum til at opvarme rummet. Direkte aftræk pejse lukke ildstedet fra luften i rummet, som eliminerer enhver chance for uønskede partikler fra det brændende proces og giver mulighed for en enklere tilsluttes udeluft.

Direkte aftræk pejse

Direkte aftræk pejse er direkte forbundet til luften uden for huset gennem et enkelt rør, som kan være installeret enten gennem et hus væg eller loft, eventuelt hvor din eksisterende skorsten er blevet bygget. Afhængigt af hvilken type af direkte aftræk pejs du får, vil pejsen, sig altid være afspærret fra luften inde i huset, eller afspærret undtagen mellemrum, når du udskifter træ eller træpiller.

Den enkelt rør tilsluttes udendørs pejs er faktisk lavet af to forskellige rør, en indre rør og et ydre rør. Udstødning partikler som røg er kanaliseret udenfor gennem de indre rør, mens udeluft er anlagt gennem det yderste rør til at levere ilt og ventilation til pejsen. Luften inde i dit hus opvarmes faktisk gennem stråling. Direkte aftræk ildsteder har pladser på top og sider, der giver mulighed for inde luft til at passere over dem. Normalt vil en fan system trække luft ind i disse rum, hvor det vil blive opvarmet fra varmen udstrålende ud fra de forseglede paneler af pejsen. Luften er så blæst tilbage ud i rummet, effektivt varme rummet uden nogensinde at kontakte flammerne eller nogen af elementerne, udstødning ilden producerer.

Installation

Direkte aftræk pejse kræver installation af et brændkammer, forseglet-off rum hvor træ er brændt. Desværre er det usandsynligt, vil du kunne installere direkte aftræk pejs selv, og du vil sandsynligvis nødt til at hyre en professionel. Hvis du har opbygningen og installationen erfaring, kan du muligvis installere den direkte aftræk rør dig selv.

Da brændkammeret skal forsegles helt fra indendørs luft, bliver det nødt til at erstatte din eksisterende pejs rum. Heldigvis, hvis du allerede har en brændeovn pejs, rummet selv er der, så alt du behøver er en pejseindsats. Der er flere forskellige Indsæt designs til at konvertere forskellige typer af pejse til direkte aftræk, herunder brændeovn. Du kan forvente en brændeovn insert for at forbedre effektiviteten af din pejs opvarmning med 65%. Ikke blot vil du opvarme luften mere effektivt, men seal brændkammeret vil forårsage dit træ til at brænde mere langsomt, spare omkostninger og tid involveret i efterfyldning din træ levering.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com