Hvordan ansøger jeg om en Pennsylvania køle licens?

March 3

Hvordan ansøger jeg om en Pennsylvania køle licens?

Et køleanlæg licens er nødvendig for at udføre arbejde på køleskabe. Staten kræver ikke nogen form for særlige køling licens over standard VVS certificering. Med denne certificering kan du arbejde på køleapparater overalt i Pennsylvania. Denne licens tillader brugeren at reparere og tage servicekald på alle nedkølet apparater. Mange køle Reparatøren er freelancere og har tendens til at service særlige geografiske placeringer. Andre kan være forbundet med et apparat mærke eller gemme og servicere maskiner stadig er under garanti.

Instruktioner

Ansøge om licens

•Kontroller at din varme, ventilation og klimaanlæg (HVAC) og Environmental Protection Agency (EPA) kølemiddel certificeringer er stadig gyldige. Hvis det er nødvendigt, se om opgradering af dem. Har du ikke en certificering, tilmelde sig en HVAC kursus eller studie uafhængigt til at tage eksamen og modtage certificering. Kurser kan findes på faglig tekniske skoler eller online.

•Kontrollér med amtet eller byens afdeling af generelle tjenester til at afgøre, om en virksomhed licens eller juridiske licens er nødvendig. Hente alle nødvendige ekstra licenser.

•Start arbejder som køle tekniker. Pennsylvania gør ikke forlange hvilken som helst tilstand licens. Så længe du holder den korrekte certificering kan du reparere nedkølet apparater. Der er ingen yderligere krav for lærlingeuddannelse eller kurser nødvendige.

Tips & advarsler

  • Forskellige byer i Pennsylvania kan kræve andre licenser som en virksomhed eller juridiske licens. Den juridiske licens er påkrævet for forsikring. Disse ekstra licenser er kun nødvendigt hvis du arbejder som freelancer eller oprette din egen virksomhed.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com