Hvordan anvende tapet på paneler

June 10

Hvis du finde træ paneler utiltalende, eller din paneler har blive slidt med tiden, overveje dækker det med tapet til at tilføje et nyt udseende til dit værelse. Med lidt forberedelse, kan vægpaneler behandles ligesom drywall, når det kommer til tapet ansøgning. Efter den første strip er hang, sørge for at matche op mønster af tilstødende strimler, som du bevæger dig rundt i lokalet.

Instruktioner

•Fyld riller i paneler med caulk hvis de er 1/4 tommer dyb eller mere. Køre en spartel langs toppen af rillen, for at fjerne eventuelle overskydende caulk. Tillad caulk tørre fuldstændigt, per instruks på produktets emballage.

•Applicer et lag af pletten-blokerende latex primer på paneler, ved hjælp af et paintbrush. Tillad primer til tørre.

•Tilføj en frakke af dimensionering til paneler med en rulle. Dimensionering er en klæbrig stof, der giver en ru overflade som lineren kan overholde. Dimensionering tørrer hurtigt, anvende så tapet liner snart efter dimensionering er anvendt.

•Measure længden af væggen og skåret en strimmel af tapet liner foranstaltninger den samme længde plus 4 inches. Hænge foringen vandret, at sikre, at sømmene af liner ikke vil justere med sømmene på tapetet. Skær de overskydende liner med en barberkniv. Gentag processen for hver strimmel af liner, indtil hele væggen er dækket.

•Measure højde af væggen og skæres tapet strimler med omkring 4 inches af ekstra materiale. Bruge en plan til at oprette en lige linje, kaldet en plumb linje, lige ud for hvor den første stribe vil hænge.

•Fyld en bakke 2/3 fyldt med vand. Roll bagsiden af tapet med vand--når du er i tvivl om hvor meget at dæmpe tapet, skal du kontakte producentens anvisninger.

•Hold tapet med mønster opad og bøje tilbage i siderne, en proces kaldet booking. Lad ikke siderne af tapet touch hver andre--holde tapet foldet for så længe produktet instruktioner diktere. Fold papiret før hængende.

Hæng tapet, startende fra toppen af muren og ved hjælp af plumb linje som en guide. Efterlad 2 inches af overskydende tapet på toppen. Tryk på tapet på væggen, ved hjælp af en udjævning børste eller værktøj, arbejder fra midten af tapet udad og udfladning luftbobler eller rynker. Arbejde fra toppen af tapet ned. Gentag trin med hver strimmel af tapet.

•Trim overskydende tapet med en barberkniv og vaske af overskydende pasta med en svamp og vand.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com