Hvordan anvender jeg en frakke af stuk til en støttemur lavet af betonblokke?

March 7

Hvordan anvender jeg en frakke af stuk til en støttemur lavet af betonblokke?

Tilføje stuk over en betonblok mur er en af de mest kompatible hjem projekter. Det er en enkel sag at få beton og stuk at obligation. Men denne obligation bliver stærkere, når et armeringsnet er hængt op på væggen for at skabe en struktureret overflade som stuk nemt kan overholde. Anvende stuk er en enkel proces. Den komplicerede del af jobbet er helbredelse tid, der er nødvendig for at undgå revner.

Instruktioner

•Opret en barriere af armeringsnet over støttemur. Skrue metalplader til væggen med konkrete skruer og en magt skruetrækker. Det kan være nødvendigt at bore et lille hul, hvor du vil placere skruerne først. Placer skruerne inde hul til en stram pasform. Dække så meget af væggen som muligt med stål mesh. Denne proces skaber en ru overflade, der giver mulighed for stuk at holde sig tæt til væggen.

•Mix det første parti af stuk i den store spand. Stuk bør have udseende og konsistens af tykt mudder når blandet ordentligt.

•Tryk på stuk i stål mesh med et hakket murske. Stå på stigen som nødvendige for at nå de højere områder. Sprede stuk til om 3/8-inch tyk.

•Opret en skrabe værktøj ved hamring negle omkring en 1/2 tomme fra hinanden på tværs af en 1-i-2 stribe af træ equaling 18 inches i længden. Trække søm på tværs af den glatte overflade af stuk oprette riller. Denne proces hjælper det næste lag til at holde sig til væggen fast og modstå afskalning, revner og bryde. Tillad stuk tørre i mindst 24 timer.

•Moisten stuk væggen med en svamp, før du anvender det næste lag af stuk. Bland andet parti af stuk. Denne "brun pels" gør op det midterste lag af stuk mellem bunden og øverste lag. Glat stuk over bunden pelsen med den store murske. Anvende stuk om 3/8-inch tyk. Tillad frakke hærde i 48 timer, dæmpning væggen flere gange om dagen med en svamp til at forhindre krakning.

•Applicer et tyndt tredje lag af stuk over den konkrete støttemur. Denne pels bør være omkring 1/8-inch tyk. Efter påføring, tilføje tekstur til væggen ved at trække et stykke affaldstræ over overfladen af væggen. Alternativt kan du bruge murske oprette cirkulære mønstre i stuks overflade. Tillade væggen tørre i 48 ekstra timer, dæmpning væggen, to eller tre gange om dagen.

Tips & advarsler

  • De bedste vejr betingelse for anvendelse er en overskyet dag med temperaturer mellem 50 og 80 grader.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com