Hvordan arbejder aircondition bredbånd?

March 16

Hvordan arbejder aircondition bredbånd?

Grundlæggende i klimaanlægget spoler

Spoler i en aircondition enhed er kendt som fordamper spoler. Disse specialiserede bredbånd er vigtige for driften af en air condition. Vinduet monteret air condition, centrale air condition og industrielle klimaanlæg alle bruge fordamper spoler til udbyder køligere luft til private hjem og virksomheder. Fordamper spoler bruges også i køling med lignende principper.

Processen

En klimaanlægget komprimerer tager Freon gas og komprimerer det til varme, højtryks gas. Den varme gas rejser gennem fordamperen bredbånd, hvor det frigiver sin varme. Da dette sker, kondenserer gas i flydende form. Denne væske rejser derefter gennem den klimaanlægget ekspansionsventil, fordamper og bliver cool, lavtryk Freon gas. Denne køligere gas derefter gør sin vej gennem et ekstra sæt af bredbånd, således at det kan tage i varme og køle luften inde i et hus eller en bygning.

Teknologien bag klimaanlægget spoler

Aircondition spoler fjerne og fordampe fugtighed fra luften, at de afkøles. Fænomenet er magen til den kondens, der udvikler sig på ydersiden af et glas vand. Fordampning og kondensering er de processer, der anvendes af air conditionere spoler. En klimaanlægget coil skifter tilstand af luften taget ind af en air condition for at ændre sin relative temperatur.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com