Hvordan arbejder arkivskab lås fangster?

August 20

Hvordan arbejder arkivskab lås fangster?

Arkivskabe er almindelige i virksomheder og kontorer som et middel til at gemme vigtige, og undertiden følsomme oplysninger. Når kun ansatte har adgang til nøglen, kan arkivskab låse beskytte oplysningerne fra uautoriserede brugere.

Design

En af de mest grundlæggende typer af arkivering kabinet låse, cam-lås, blot kræver en nøglen hen til aktivere en metal låsen, så låsen hviler bag et stykke rammen, når låst, eller sidder parallelt med toppen af skuffen når åbnet. En variant af denne type lås bruger en krog, der fangster på et andet stykke når flyttede ind i position.

Advarsel

Simpel låsen låse kan være nemt at vælge ved at indsætte en tynd objekt, såsom et stykke papir eller kreditkort, mellem toppen af skuffen og skab rammen, hvis det er muligt. Alternativt, kan nogen være i stand at dirke låsen op, især hvis den centrale design er enkel, ved at indsætte pins eller andre små redskaber i låsen slå låsen.

Sikkerhed

For at øge sikkerheden for låse, kan forbrugerne købe eller bytte nøglebaseret cam låse med låse, der kræver en kombination at åbne. Alternative låse typer, herunder dem, der er kompatible med hængelåse, kræver hængelås til blive sårbart at åbne fil skuffe.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com