Hvordan arbejder Fiber fiberoptisk lys?

November 2

Hvordan arbejder Fiber fiberoptisk lys?

Fiber Optic Basics

Fiber optik er lange rør med en gennemsigtig kerne bruges til at sende lys. De er mest almindeligt anvendt med infrarødt lys effektivt sende elektroniske oplysninger over mange miles. Mange mennesker er mere fortrolige med deres dekorative anvendelser, men. Fiber optik bruges i kunstige juletræer, legetøj, industrielle belysning og mange andre applikationer.

Fiber Optic struktur

Kernen i en fiber optiske kabel er en tynd, fleksibel, gennemsigtig glas eller plastik rør. Omkring dette rør er en reflekterende lag, og omkring dette lag er en belægning for at beskytte det fiberoptiske kabler. Steder hvor lyset skal skinne ud fra kablet, er der ingen reflekterende lag eller belægning omkring glasset.

Hvordan Fiber fiberoptisk belysning virker

Et lys skinner ind i slutningen af fiber optic røret, hvilket gør en lysstråle, der rejser ned. Det bevæger sig ned linjen fiber optic, strålen scatters men belægningen afspejler det tilbage, at sende den ned i røret uden at miste nogen lys. Når lyset når slutningen af fiber optic røret, fortsætter det med at rejse frem, hvilket gør en lille lys. Hvis en del af kablet er udækket, vil nogle af lyset lække ud af det, da der ikke er nogen reflekterende belægning for at sende det tilbage i kablet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com