Hvordan arbejder flishuggere?

April 11

Værftet oprydning efterlader ofte boligejer står over for en bunke af børste, små lemmer og hård plante stilke. Mens nogle af denne snavs vil til sidst nedbrydes, vil det meste af det tage år. I mellemtiden bliver bunken en indbydende levested for skadedyr, herunder mus og rotter. Brænde er ikke tilladt i de fleste kommuner og byen ofte afgifter ekstra til at trække det væk. Eje eller leje en lille flishugger gør det muligt for boligejer at hurtigt vende materialet til værdifuld muld.

Fælles funktioner

Alle flishugger har en feed tube og udgang for chips til at falde ud. Nogle små flishuggere er designet til at passe på en 55 gallon affald kan gøre oprydning let, mens større er normalt angivet på en tarp. Materialet er skubbet ind i foder røret og er tygges op til små stykker. Nogle fodermidler rør giver mulighed for materiale til at blive skubbet ind i røret, mens andre afhænge af handlingen tegning af maskinen. Benzin-run flishuggere er bærbare og har tendens til at være kraftigere end de elektriske.

Skæring

Nogle flishugger har hvirvlende, tunge vinger inde der er magen til større træ maul vinger. Knivene snittes på materialet i flishuggeren indtil stykker er reduceret. En alternativ metode bruger hamre til at knuse og bryde op træ i stedet for at skære det. En anden flishuggeren mekanisme bruger en stor skrue til at knuse materiale mellem trådene og rammen. Alle arbejde godt og, afhængigt af størrelsen af motor og chipper, kan håndtere lemmer over 3 inches i diameter.

Shredders

En shredder er en specialiseret form for en flishugger, der er designet til blade og mindre kviste og grene. De fleste fliskværne kan håndtere træ kun mindre end 1/4 tommer i diameter. Små fliskværne arbejde ved hjælp af en plejl for at rive fra hinanden materialet svarende til hvordan en streng trimmer skærer græs. Større ophuggere har en klinge svarer til en fan, der skærer materialet, som det passerer igennem. En kombination shredder/flishuggeren giver et typisk hjem bedst fra begge så længe materialet ikke er for stor.

Før du køber

Undersøge afstanden fra hjemmet, du vil bruge flishuggeren. Jo længere forlængerledning den mindre strøm den elektriske shredder kan generere. Nogle enheder fortsætter med at spinde selv når der er ingen materiale indeni, mens dyrere modeller gør det muligt at frigøre motoren. Hvis du bruger materialet i kompost, kontrollere makulering kapacitet. En shredder, der reducerer materiale på forholdet 1 til 10 vil nedbrydes hurtigere end et med en mindre makulering ratio.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com