Hvordan arbejder gnidning retter?

May 30

Hvad er en irritation fad?

Gnidning retter var designet til at passe to formål: forsigtigt madlavning en delikat karakter og at holde maden varm for lang varighed af tid uden overcooking det.

Tidlig gnidning retter blev foretaget i en lignende stil af moderne dag udendørs grill, med lameller eller huller skåret i overfladen af parabol til at hjælpe med madlavning. Gnidning retter, i dag, men kom i forskellige former, størrelser og typer.

Typer af gnidning retter

Gnidning retter kan være fremstillet af forskellige materialer, herunder keramik, ler, rustfrit stål og andre metaller. De mest almindeligt anvendte gnidning retter er lavet af rustfrit stål eller aluminium og er ofte brugt af cateringvirksomheder eller restauranter til at holde buffeter mad varm.

Gnidning retter, der er brugt i hjemmet kan variere fra små gryder, såsom en fondue irritation fad, til en større bradepande, der kan bruges til at holde kød varm når underholdende. På grund af deres størrelse og sjældne brug i hjemmet, gnidning retter er oftest lejet for hjemmet brug i stedet købt.

Hvordan gnidning retter arbejde

Uanset hvilken stil af gnidning parabol er brugt, er der to almindelige måder de er opvarmet. Først er gennem direkte varme. Nedenunder er chafing parabol placeret en lille kardæsker fyldt med køkken brændstof. Når tændt, vil beholderen give en varmekilde til bunden af gnidning parabol. Varmen overføres gennem metal eller keramik, som opvarmer mad.

For fødevarer, der er mere modtagelige for overcooking, såsom fisk, vandbad er brugt. I stedet for beholderen varme chaffing parabol direkte, er gnidning parabol indlejret i en matchende gryde med vand. Varmen fra beholderen opvarmer vandet, som igen opvarmer chafing parabol, at holde maden varm på en endnu lavere temperatur.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com