Hvordan arbejder Honeywell luftrensere?

January 7

Hvordan arbejder Honeywell luftrensere?

Honeywell luftrensere, også benævnt luftrensere, er designet til at fjerne snavs og forurenende stoffer fra luften ved at trække luft gennem et filtreringssystem, der fælder de snavs og forurenende stoffer i filtrene. Clean air er genanvendt tilbage ud i opholdsstuen. Mens ren luft gør levevilkårene bedre for alle, er renset luft en prioritet for hjem hvor der bor mennesker med allergi. Som en ekstra bonus fjerne luft renseanlæg også lugt fra rummet.

Instruktioner

•Fjern alle pakke materialer. Kigge efter plast faner, der kan holde ventilationskanaler i sted.

•Installer eller plug i luften renere. Honeywell luftrensere kommer i forskellige størrelser. Større enheder, såsom F500 hele huset/lys kommercielle HEPA filtreringssystem, er tilsluttet returluft kanalen i husets eksisterende varmesystem. Enhederne er designet til at rense luften før luften går gennem ovnen og er tvunget igennem kanalerne ind i huset. Mindre enheder passer på en bordplade eller sidde i en out-of-the vej hjørne. Mindre enheder er typisk kun effektiv til at rense luften i et eller to værelser. Det genbruger luften i rummet gennem filter til at rense. Hvis enheden forventes at rense luften fra mere end ét rum, Placer enheden i et centralt område, ikke i et hjørne hvor luftstrømmen kan være trange.

•Følg Honeywell manualen, der fulgte med din enhed for at installere filtrene. Tænd enheden. Du kan mærke en forskel i luftkvaliteten straks eller det kan tage tid, afhængigt af området enheden rengøring.

Tips & advarsler

  • Overholde en regelmæssig filter vedligeholdelsesplan. Hvis filtrene er tilstoppet, er luftrenser ineffektive på rensning af luften. Kun rene filtre kan trække forurenende stoffer ud af luften. Husk på at mange enheder har mere end ét filter. Vide, hvad filtre er på plads i din luftrenser og vedligeholde hvert filter som anvist.
  • Ren luft i lejligheder, hvor du ikke kan tilslutte en luft rengøring enhed til ovnen ved at placere en mindre enhed i det mindste de vigtigste levende områder.
  • Honeywell luftrensere er designet for ren bestemte maksimale områder. Måle den firkantede optagelser af din bolig før du køber en luft renere at sikre den mest effektive ydeevne.
  • Honeywell anbefaler, at luft renere designet til at forbinde til hjemmets eksisterende kanaler installeres af en kvalificeret professionel. Manglende evne til at installere enheden korrekt kan føre til beskadigelse af ovnen eller en elektrisk kort, der kan forårsage en brand.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com