Hvordan arbejder klimaanlægget fordampere?

June 19

For at forstå hvordan fordamperen virker, skal man forstå klimaanlægget som helhed. En air condition er drevet af en varmepumpe, som har fire hovedkomponenter: kompressoren, kondensatoren, fordamperen og kølemidlet, der flyder gennem den. Selvom fordamperen er den del, der skaber den kølende effekt, starter kølemiddel cyklussen rent faktisk med kompressoren pumpe kølemiddel i kondensatoren.

Kondensatoren

Kompressor pumpe packs kølemiddel til kondensator spole, skaber et enormt pres. Når en væske som kølemedie komprimeres, det varmer op, og kondensatoren varmer op ganske lidt. Kondensatoren er en lang coil, og som kølemiddel strømmene gennem det, det er køles af luften omkring spolen. Når det trænger igennem, er kølemidlet normalt kun en lille smule varmere end udeluften temperatur.

Fordamperen

Et lille mundstykke adskiller kondensatoren og fordamperen. Dette holder kondensatoren Pressurised og fordamperen på et lavtryk. Når kølemiddel sprays ind i fordamperen, den lavtryk tillader det at udvide og fordampe. Når en flydende udvider, køler det. Fordamperen virker meget som kondensatoren. Som kølemiddel strømmene gennem det stinker det varme ud af den nærliggende luft, langsomt varmer op. Derefter løber tilbage til kondensatoren til at starte det hele forfra igen.

Ved hjælp af fordamperen

I en air condition blæser en fan luft forbi den fordamper, som køler det. Fordamperen kan ombryde frem og tilbage flere gange for at give en større afkøling overflade til luft at køre over. Luften så enten løber direkte ind i stuen i et vindue air condition, ellers i et system af kanaler, der bringer det gennem Parlamentet i en hel-house systemet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com