Hvordan arbejder luftkølet chiller?

April 9

Hvad er en luftkølet Chiller?

Luftkølet chiller er køling enheder af en slags. De udnytter en proces af fordampning og kondensering inden for et lukket system til nedkøling af den omgivende luft. Typisk, sådanne anordninger anvendes til store industrielle formål, da de er mere energieffektive end traditionelle freon-drevne køleskabe. Det er en udbredt misforståelse, at luftkølede chillers brug ikke vand. Dette er forkert. Hvad navnet betyder faktisk, at ingen vand er bruges til at absorbere spildvarme fra den chiller lukket system.

Struktur

En luftkølet chiller er et lukket system. Det starter med en enhed kaldet en fordamper. Det har en shell rør omkring en central afdeling. Rør surround-uanset vare eller materiale er beregnet til at blive kølet af chiller. Den centrale afdeling af fordamperen derefter forbinder med en kompressor. Kompressoren forbinder med en kondensator, som derefter forbinder tilbage til fordamperen.

Hvordan arbejder luftkølet chiller?

Processen starter med den fordamper, som indeholder en flydende kølemiddel. Kølemiddel udstråler ud kolde til omkringliggende rør, der er fyldt med vand. Vandet er kølet og pumpes gennem et kredsløb, absorbere varmen fra uanset elementer chiller menes at køle. Når vandet er endelig nået en tilstrækkelig høj temperatur, udstråler det varmen tilbage på kølemiddel i fordamperen, får det til at blive til damp. Damp passerer gennem et rør ind kompressor, som forudsigeligt, komprimerer damp i et mindre rum, at sætte det under højt tryk og varme. Dette overhedet fordampede kølemedie pumpes derefter gennem en kondensator. Kondensatoren er en serie af luftkølede skovle, svarende til dem, der findes i en bil radiator. Damp afgiver sin varme i den omgivende luft og derefter kondenserer tilbage i en væske. Væsken strømmer tilbage til fordamperen gentage den isnende proces.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com