Hvordan arbejder Mini Split Air condition?

February 12

Systemoversigt

En mini opdele system er en type af air condition, der virker uden brug af et centralt system af kanalen arbejde. Det består af to separate komponenter, herunder en udendørs kompressor og en indendørs fordamper/fan enhed. De to enheder forbindes af en kanal, der indeholder elektriske ledninger, kølemiddel linjer og kondensat slanger. Fordampningsenheden passer inde i en slanke sag, der monteres i rummet, der skal være aircondition. Det kan være loft eller væg-monteret, og kan være sæt på overfladen af disse strukturer eller forsænket i drywall. Udendørs enheden kan placeres et vilkårligt sted uden for hjemmet, så længe det er indenfor 50 fod af fordamperen. Afhængigt af dens størrelse og vægt, kan det indstilles på et betonunderlag eller direkte på jorden.

Kompressoren

Driften af en mini split air condition er kontrolleret ved hjælp af en termostat til at indstille den ønskede temperatur. Når temperaturen i rummet bliver højere end ønskeværdien for termostaten, er uden for kompressoren tændt automatisk. Kølemiddel begynder at cirkulere gennem enhed; Det starter ud som en lav-temperatur, lavtryks gas. Når den passerer gennem kompressoren, er det presses gennem et lille netværk af rør, som rejser både temperaturen og trykket af kølemiddel. Denne gas flytter ind i kondensatoren, hvor en fan udvinder varmen fra kølemidlet og udtømmer det på ydersiden. Når overskydende varme er fjernet, er kølemidlet omdannet til en cool væske. Denne cool væsken bevæger sig ind i hjemmet gennem rør forbinder kompressoren og det indendørs fordamper.

Fordamperen

Cool flydende kølemiddel træder fordamperen, reduceret sit pres. En fan enhed i fordamperen trækker varm luft fra inde i stuen, så at den passerer gennem den indvendige side af fordamperen. Denne varme luft er udsat for cool kølemiddel, absorberer kølemiddel overskydende varme fra luften. Det afkølet luft blæses derefter tilbage ind i stuen, bidrager til at gøre rummet køligere og mere komfortable. Disse enheder tilføje ikke kølig luft til et rum, men snarere fjerne varmeenergi fra luften, der er allerede inden for pladsen. Kølemiddel og den overskydende varmeenergi det indeholder er derefter overført tilbage til kompressoren, hvor cyklussen gentager sig selv. Både kompressor og fordamper vil fortsat fungere under denne cyklus indtil temperaturen i rummet matcher niveau, at termostaten er indstillet til.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com