Hvordan arbejder poseløse støvsugere?

September 3

Hvordan arbejder poseløse støvsugere?

Støvsugere sælges dør til dør af sælgere Lore i 1950 var dunk-stil støvsugere med en taske inde i beholderen, i nærheden af indtagelse slange, hvor snavs og debris blev indsamlet. Siden da har er opretstående støvsugere og trådløse robot støvsugere ankommet på scenen. En anden tendens har yderligere dukket op som intriger dem, der bruger støvsugere; poseløse støvsugere. Poseløse støvsugere fjerne behovet for papir taske beholdere til at fange, hvad er støvsuget op.

Poseløse beholdere

Snavs, snavs og støv ind gennem poseløse støvsugere på samme måde som sække støvsugere; trukket ved at suge. Snavs ind papirposer specialdesignet til sække støvsugere, mens vragrester i en Poseløs støvsuger går ind i en beholder. De fleste beholdere er klar plast og snavs kan ses fra uden for vakuum.

Poseløse vakuum filtre

Poseløse støvsugere har normalt 2 filtre, der trækker fint støv og allergener ud af snavs, inden det træder den poseløse beholder. Et filter er ofte en skum indsætte, der sidder under låget af beholderen. Det andet filter på mest poseløse støvsugere er et HEPA filter specielt lavet til modellens vakuum.

Tømme beholdere

Poseløs støvsuger snavs beholdere har et håndtag eller en switch, der er skubbet til gratis beholderen, hvilket gør det let at fjerne fra støvsugeren. Poseløse beholdere skal være tømt udenfor og ned vinden. Med andre ord ikke tømme beholderen på en måde, hvor støvet vil blæse ind i dit ansigt. Skum filteret skal rengøres, ifølge producentens anvisninger, hver gang beholderen er tømt. Trykke skummet kraftigt flere gange frigør det af støv. HEPA-filter bør også udnyttes for at løsne fanget støv, men skal udskiftes helt hver 6 måneder til et år, alt efter fabrikantens anbefalinger. Filter vedligeholdelsesfunktioner bør udføres uden for at undgå støvpartikler.

Sugestyrke

Når beholderen af en Poseløs støvsuger får mere end halvt fuld vakuum kan opleve mindre sugestyrke, og det er sandsynligt, tid til at dumpe indholdet af beholderen. Et hurtigt kig på beholderen kan bekræfte, hvis det er næsten fuld. På den anden side, hvis den sugeeffekt mindsker på et vakuum med en taske, har vakuum døren skal fjernes for at observere, hvordan fuld posen er.

Vakuum vedhæftede filer

Poseløse støvsugere rumme vedhæftede filer så stor succes som deres sække vakuum modstykker. Speciale vedhæftet fil tryllestave, roterende børster og slanger udføre ligeligt på begge vakuum stilarter.

Største bekymring af poseløse og sække støvsugere

Beholder af en Poseløs støvsuger kan være rodet at rense, hvis det område, der er støvsuget har insekter eller ekstremt foul debris. Men den samme snavs ville blive suget ind i et vakuum papirpose, det bare ikke ville være synlige. Beslutningen om beslutte mellem de to typer af støvsugere kan komme ned til at spørge dig selv, hvis du har noget imod at se den visuelle repræsentation af hvad liggende omkring dit hjem gulve. Hvis du kan håndtere det, gå med en Poseløs støvsuger, fordi det ikke resulterer i spild af papir. Men hvis du ikke har noget imod at købe udskiftning poser hver par måneder, og det er ikke praktisk at beskæftige sig med vragrester beholder, en sække vakuum vil gøre pænt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com