Hvordan arbejder pumper i en græsplæne, overbrusning System?

August 25

Smukke græsplæner starter med ordentlig pleje. Uden for skære en af de andre vigtige ting du skal og en af dem er vanding. Hvis du har et vandingssystem, er en af de vigtigste dele du skal forstå pumpen.

Formålet med pumpen

Pumpen er den primære distributør af vand i vandingssystemet. Det huser en el-motor, der ture en pumpesystem, der øger hastigheden af vand til at opretholde et konstant pres for alle sprinklere. Dette er nødvendigt, fordi pression fra byen vand eller et godt ikke vil dække alle sprinklerhoveder jævnt.

Elektrisk Motor

Pumpen er en simpel elmotor, der ture. Det har et bestemt antal omdrejninger pr. minut (RPM), ikke ændres. For at gøre det enkelt, har motoren kun to hastigheder til eller fra. Størrelse og gallon flyttede afhænger af størrelsen af din værftet og layout af plænen. Golfbaner har meget større motorer end den gennemsnitlige græsplæne.

Indtag ventil

Indtag ventilen er del af pumpen, hvor vandet kommer fra de vigtigste vandforsyning ind i pumpen. Det har også en ventil drevet elektrisk, der åbner og lukker, når pumpen tændes eller af. Forbindelsen til disse rør kan afbrydes og udjævnet til vinter.

Pumpe hoved

Pumpehoved forbinder til rotoren på motoren og indeholder en lille skive, der får vandet til at stige i hastighed. Det roterer med samme hastighed som motoren. På nogle pumper, kan dette fjernes for rengøring.

Rest/Distribution Pipe

Outtake ventilen er en envejs-ventil, hvilket betyder, at vandet kun vil flyde én retning. Det giver kun vand ind i fordelingen af røret at holde linjer fra frysning og sprængfyldt og af sundhedsmæssige årsager. Distribution rør er ikke teknisk set en del af pumpen, men skal være stærk nok til at holde vandtrykket pumpen styrker ud. De vigtigste linje sender vand til alle sprinklere.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com