Hvordan arbejder rørformede nitter?

December 21

Solid nitter

For at forstå hvordan rørformede nitter arbejde, er det nødvendigt at forstå forskellen mellem rørformede nitter, semi-rørformede nitter og normal nitter. Normal nitter bruges til at holde to materialer sammen og er lavet af metal, designet til at passe i pre-made huller og ligne glat skruer, mangler de højdedrag, der giver skruer deres drejningsmoment. Disse solide nitter er placeret i deres huller, med enden overfor den hovedet stikker lidt på anden siden. Med henblik herpå er derefter hamrede eller bøjet ind i en flad position, fastgørelse nitte der og tvinger de to materialer sammen.

Det største problem med solid nitter er, at de er begrænset af længde. Hvis de er lavet for lang, så deres styrke er kompromitteret og eventuelle tvang anvendes til flade nitte på plads kan i stedet bøje eller bryde nitte skaft, gør dem ineffektive. Hvis nitte overlever og er fortsat for lang, de objekter det skinnebefæstelsessystemerne--ofte boards, metalplader eller lignende materialer--kan bøje eller bryde det internt. For at løse disse problemer, både de rørformede og semi-rørformede nitte blev oprettet.

Rørformede nitter

Disse nitter er delvist hult. Endepunkt for nitte, som er typisk fladtrykt ved hjælp af en hammer eller lignende midler, i stedet stå åbent, afslørende hule i nitte akslen eller skaft. Dette gør nitte skanken mere ligner et hult metal rør end noget andet, men det er meget vigtigt at bemærke kun en del af skaftet er hule. Resten af akslen, især i nærheden af hovedet, er solid og indeholder de fleste af støtte til nitte. Det betyder, at nitte ligner den solide konstruktion fra hovedet ned, indtil skanken når dens hule punkt, hvorefter det ligner en tom metalrør.

Længden af den hule rør betyder, uanset om nitte er rørformede eller semi-rørformede. Ifølge den Orbitform gruppe, hvis længden af den hule rør er mindre end 112 procent af nitte krop diameter, er det semi-rørformede. Hvis længden af den hule del er mere end 112 procent af rive kroppen, er det fuldt rørformede. Dette gør en forskel, når de rørformede nitte er sat på plads. I stedet for at bruge magt til at bøje eller tromle et solidt ende, kraft er i stedet anvendes i stedet den hule rør. Dette forårsager metal til at vige, afbrænding ud og rulle ned, indtil det opfylder den modsatte side af materiale fra hovedet, låsning i en ring af pres, der holder nitte på plads.

Indstilling nitter

Rørformede nitter kan teoretisk blussede ud og sætte i hånden, men de ligger næsten altid med en håndholdt nitte maskine, der indsætter et stik ind i hule del af røret og automatisk udvider det og låse den bøjet shell til overfladen. Dette kræver kun ca. halvt den kraft, der er nødvendige for at samkopiere et solidt nitte, bevare nitte styrke og energibesparelser. Semi rørformede nitter giver generelt større støtte end fuldt rørformede nitter, men de begge arbejde i meget lignende manerer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com