Hvordan arbejder tøroffset toiletter?

October 16

Hvad er en tøroffset Toilet?

En tøroffset toilet er en type af selvstændige kompostering toilet, der ikke er tilsluttet en septiktank eller vigtigste kloakledning. Det bruges i landdistrikterne, hvor der er ikke adgang til et hoved kloakledning og det er ikke en mulighed for at grave en septiktank. Det er især praktisk i områder, hvor vand er begrænset. Tøroffset toiletter kan næsten aldrig bruges i byområder, fordi hvis en forbindelse til et hoved kloakledning er tilgængelig, det er imod loven ikke at bruge den. Dette skyldes hensynet til folkesundheden forbundet med menneskers affald.

Hvordan en tøroffset Toilet virker

En tøroffset toilet dybest set virker ved kompostering affald, der deponeres i det. Toilettet indeholder forskellige kamre, hvor det adskiller det flydende og fast affald. Det giver alle væske til at fordampe. Den fast affald er afholdt i enten en eller flere beholdere, hvor det er tilladt at kompost til en år. Aerobe bakterier og svampe bryde ned af fast affald ind i en jord-lignende materiale kaldes humus. Efter at affaldet har komposteret, skal humus fjernes og bortskaffes. Dette kan ske enten ved at begrave humus eller at have it fjernet af en professionel. I de fleste områder er det ulovligt at bortskaffe humus på anden måde.

Omsorgen for en tøroffset Toilet

Tøroffset toiletter kræver en højere grad af pleje end normale toiletter. Hvis de ikke er ordentligt plejet, præsentere tøroffset toiletter en betydelig sundhedsfare. Kompost skal være raked temmelig regelmæssigt for at sikre selv nedbrydning. En bulking agent, som tørre blade eller træflis, skal også føjes til solid spildbakken på en temmelig regelmæssig basis for at holde kompost tilsat kulsyre. Stærke kemikalier såsom blegemidler bruges ikke i en tøroffset toilet, som de hindrer nedbrydning proces. Kompostering beholderen skal også tømmes regelmæssigt efter den særlige enhed tidsplan.

Når korrekt vedligeholdt, bør ikke tøroffset toilet producere en lugt eller tiltrække bugs. Tilstedeværelsen af enten er tegn på et problem et sted i ordningen for kompostering.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com