Hvordan arbejder Ventless gasvarmere?

October 5

Hvordan arbejder Ventless gasvarmere?

Hvad er en Ventless Gasovn?

Ventless gasvarmere er room-varme ovne, der ikke lufte luft til ydersiden af huset. I stedet, den ilt, der er nødvendig for at brændstof forbrændingsprocessen for varme er taget fra luften inde i det rum, hvor apparatet er placeret, og den varme ledes tilbage ud direkte fra enheden. Fordi der er ingen udeluft udveksling,--hvilket er grunden til de fleste traditionelle varmeapparater mister størstedelen af deres varme--ventless varmelegemer er langt mere effektive end traditionelle varmesystemer, der er dog nogle ulemper og begrænsninger til at være opmærksom på.

Hvordan arbejder Ventless gasvarmere?

Fordi alle forbrændingstypen kræver ilt for deres brændende proces, trække traditionelle varmeapparater på ubegrænset levering af udeluft til at opretholde forbrænding. Derudover er der mange typer af forbrændingstypen som pilleovne og brændeovne, der ikke helt brænder væk brændstof kilde. Resultatet er, at røgen er frigivet i luften som brændingen foregår; Dette skal være udluftet tilbage i luften udenfor, hvor det kan aflede, men Ulempen er, at meget af varmen ledes så godt. Endelig, brændende ethvert stof næsten altid resulterer i emissionen af kulilte, der er kendt for at være giftige for mennesker og dyr, og kan resultere i dødsfald, hvis det er udgivet i et unventilated rum.

Selv om gasvarmere brænde langt mere effektivt end afbrænding af træ eller pellet enheder, har den resulterende carbonmonoxid altid opfordret til en udluftningshul monteres sikkert betjene enheden. Ventless gasvarmere, dog bruge ikke sådan en udluftningsanordning; i stedet, de blot lufte opvarmet forbrænding udstødning direkte ind i stuen, hvor de er placeret, og give en langt mere effektiv varmekilde som et resultat.

Fordele ved Ventless gasvarmere

Fordi ventless gasvarmere ikke er forbundet til den ydre luft, er de en af de mest effektive apparater til opvarmning af værelser i et hus. i gennemsnit ventless varmeapparater operere på ca 99,9 procent effektivitet. Derudover er naturgas og propan en af de reneste brændende varme muligheder, producerer meget lavere skadelige emissioner, fordi de brænder næsten alle deres brændstof kilder konsekvent.

Ulemper ved Ventless gasvarmere

Risici ved brug af ventless gasvarmere er mange og kontroversielle, hvilket er grunden til nogle stater som Californien og Massachusetts, ikke tillader ventless gasvarmere skal anvendes. Nogle af disse farer inkluderer kvælning, som luften inde i et godt forseglet hus er forarmet af ilt, og kulilteforgiftning, da de små mængder af kulilte kan også bygge over tid i et godt forseglet hus, at nå niveauer, der er farlige og kan være dødbringende. Selv om disse risici bør tages alvorligt, det skal også bemærkes at åbne ildsteder udsender endnu højere niveauer af disse stoffer. Endelig ventless gasvarmere oprette vanddamp som en del af deres udstødning, som rejser fugtighed i et rum eller hus og kan resultere i mug eller meldug vokser på alle overflader deri.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com