Hvordan arbejder Ventless pejse?

June 8

Ventless pejse tilbyder mere fleksibilitet end traditionelle udluftet pejse, fordi de kan placeres i stort set enhver del af ethvert rum i et hus. En autoriseret servicetekniker må installere nogen form for gaspejs, og teknikeren skal følge områdets bygningsreglementer for at garantere sikkerheden for alle, der bor i huset.

Ingen skorsten

I modsætning til udluftet gaspejs, ventless pejs behøver ikke en pejs eller endda en metal kanalen, der tillægger pejs til at transportere udstødningen pejsen producerer. På grund af denne fordel, kan du placere en ventlesss pejs i et rum, hvor du ikke kan passe en ventileret pejs. Ingen udstødning åbning også betyder, at du kan placere en ventless pejs i et rum der er væk fra ydervægge, og som har en historie ovenfor.

Udstødning

Ventless pejs brænder på et optimalt niveau, hvilket betyder, at det ikke udfører på sit bedste. Arbejder på det mest optimale niveau, producerer ventless pejs ikke så meget kulilte eller vanddamp som en træ-brændende pejs eller selv udluftet gaspejs. En oxygen sensor på ventless gaspejs overvåger mængden af ilt i rummets luft og justerer mængden af gas pejs bruger i overensstemmelse hermed. At holde blandingen af ilt og naturgas på et optimalt niveau tillader pejs ikke at bruge en udluftning, der kører til bygningens ydre. Fordi ventless gaspejs ikke tillader udstødning at flygte til ydersiden, kan pejsen producere en øget mængde af fugt inde i sit værelse eller hjems air. I koldt vejr, kan denne opvarmet fugt henvende sig til kondens som det kommer i kontakt med kolde vinduer og udvendige vægge. Som et resultat, kan dårlig vapor barrierer i en hus vægge føre til skimmelvækst inde i væggene.

Lav ilt

Ilt sensor på ventless pejs er en del af en design-funktion, der slukker for strømmen af gas til pejsen, hvis mængden af ilt i rummet dips under en forudbestemt procentdel. Uden denne indstilling, kan pejsen brænder rummets ilt, fører til dødelige konsekvenser for mennesker eller dyr i samme rum som pejsen.

Varme

Fordi brændeovne og udluftet gas pejse aftræk til et hjem 's ydre, nogle af den varme luft, som disse pejse fremstille løber gennem skorstenen eller udstødningsrør til udendørs. Derimod mister ventless gaspejse ikke varme til udendørs fordi de ikke opretter forbindelse til udendørs på nogen måde. Alle de varme, de producerer forbliver inde i hjemmet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com