Hvordan at adskille en bregne plante

December 19

Hvordan at adskille en bregne plante

Fern planter har rod strukturer kendt som jordstængler, som er reproduktiv plantedele bestående af en vandret stængel, der har skud vokser op og rødder på undersiden. Selv om bregner er attraktivt indendørs eller hængende planter, de i sidste ende bliver root bundet og vokser fra deres container. Når dette sker, skal anlægget være adskilt eller repotted i en større beholder. Hvis dette ikke sker hurtigt nok, den oprindelige pot muligvis være brudt eller skåret i to, hvis det er lavet af plastik. Men med omhyggelig håndtering, dette kan gøres uden at skade fern.

Instruktioner

•Tag planten fra sin pot omhyggeligt. Forsigtigt ryst overskydende pottemuld og lægge fern på sin side.

•Divide rodklump forsigtigt i hånden så vidt muligt uden at rive rødderne eller de øverste blade. Skære igennem den ønskede skillelinje med en barberkniv kniv udstyret med en ny klinge til at minimere skader på rødderne.

•Separat øverste fronds så skånsomt som muligt uden at rive dem fra hinanden. Være tålmodig--kan denne proces tage nogen tid, før du har to sunde separate planter.

•Tilføj omkring en tomme af perlite pellets til bunden af to passende store gryder til fremme dræning. Placer hver plante i sin pulje og pakke en rig blanding af pottemuld omkring deres rod strukturer, men brug ikke almindelige muldlag fra haven. Der er både perlite og pottemuld fra velrenommeret planteskoler eller havearbejde afsætningsmuligheder.

•Tamp jorden ned og Giv hver plante en god vanding. Hænge gryder, eller placere dem i i et smukt oplyste område væk fra direkte sollys før dug bladene med en sprayflaske.

•Tilføj indendørs vegetabilske fødevarer to til tre uger efter ompotning. Dette vil give tilstrækkelig tid til de afhuggede rødder til at helbrede uden at blive brændt af gødning.

•Kapacitet regelmæssigt, uden at tillade jord bliver klæg. Lad ikke pottemuld udtørrer helt, mens bregner er ved at blive etableret. Tåge løv dagligt i varmt vejr.

Tips & advarsler

  • Brug ikke saks eller Sakse til at adskille rodklump; Dette vil knuse rødderne og bregne kan ikke overleve repotting processen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com