Hvordan at adskille tabeller, så de ikke ser så rodet

December 17

Hvordan at adskille tabeller, så de ikke ser så rodet

Tabeller er handy rum, hvor du kan arbejde eller simpelthen placere udsmykningsgenstande, men for mange tabeller i et rum kan føle rodet. Hvis du ønsker at have flere tabeller i en given plads, tag sig tid til at adskille og placere dem på en måde, der ikke føler klaustrofobisk. Korrekt placering tillader dig at bruge flere tabeller i et rum uden en følelse af fortrængning på grund af møblerne.

Instruktioner

•Vælg en central tabel. Stuer gøre i særdeleshed meget godt med et stort bord som fokusområde, uanset om det er et lavt sofabord eller en pryd rundbordsdiskussion. Dette bør være den tabel, du vil bruge de fleste, uanset om underholdende eller opbevaring grunde.

•Couple et lille bord med et andet stykke af møbler. Når arrangere møbler, kan du oprette særskilte enheder, der fylder mindre og undgå visuelle rod. Ved at parre et lille bord med en sofa eller en vinge stol, du reducere den nødvendige fodaftryk og skabe et mindre rodet udseende.

•Kontrollér, en underordnet i forhold til hvad det holder bordet. Dette frigiver rummet fra følelsen af at blive domineret af tabeller. For eksempel, dække et bord med en elegant, skjule sjal, eller placere en plante med lange blade på en lille smal bord, giver blade til at dække den bordplade.

•Vælg modulære tabeller. Købe tabeller, der er beregnet til at passe inde i eller under hinanden. Dette tillader dig at have alle de tabeller, du ønsker, mens du stadig giver dig mulighed for at stuve dem væk når du ikke længere har brug for dem.

•Acquire tabeller i forskellige former. Bruge et ovalt centrale bord og små, kvadratiske borde i hele lokalet. Varierende form og selv højden af tabellerne bidrager til et værelse med en betydeligt mindre tætte følelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com