Hvordan at adskille værelser med møbler

August 22

Hvordan at adskille værelser med møbler

I åbne koncept hjem, kan der ikke kan skelnes adskillelse mellem rum. Mens dette sæt op er fantastisk til oprettelse af en åben og luftige fornemmelse, kan det gøre udsmykning en udfordring, især hvis du ønsker at ændre din ordning fra et rum til næste. For at bryde denne plads uden at tilføje vægge til dit hjem, skal du bruge møbler som en plads divider. Dermed kan du holde den åben føler mens stadig definerende plads til forskellige funktioner i dit hjem.

Instruktioner

•Decide efter et sted at gøre din division. Fordi der er ingen væg dividere din plads, det er op til dig at afgøre, hvor stor eller hvor lille du hver plads til at være. Overveje møbler du vil placere i hvert rum og lave en plan for room division. For eksempel, hvis du ønsker at sætte en stor stue, der er i din opholdsområde og kun et lille bord i din spiseplads, kan du afsætte mere plads til denne stue end spisestue.

•Sæt en lang møbler stykke udvidelse ud fra en væg for at skabe en lav mur. Bruge en sofa, for eksempel, for at opdele dette rum. Ved at arrangere din sofa, så det rager ud fra væggen, kan du give fornemmelsen af en opdelt plads mens det stadig tillader lys at passere fra det ene rum til næste. Hvis bagsiden af din sofa er ikke så attraktiv, som du ville have ønsket, placere en sofabord op mod det og tilføje nogle dekorative elementer i vid udstrækning dækker det.

•Opret en Se-blokerende division med en højere møbler stykke. Bruge høje bogreoler, for eksempel, at skabe en væg med denne reoler, der løber ud i rummet og deler denne plads. Fordi du planlægger at udsætte på bagsiden af denne møbler stykke, skal du vælge en med en æstetisk tiltalende reverse samt front.

•Brug tæpper til yderligere at definere pladsen. Ved at tilføje et tæppe i midten af et rum, kan du gøre din division endnu mere klart og din dekorationer endnu mere æstetisk tiltalende.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com