Hvordan at arrangere blomster & bånd

June 16

Hvordan at arrangere blomster & bånd

Hvis din værftet er fuld af smukke blomster, at sætte dem i en bouquet kan være en måde at forskønne dit hjem eller du kunne give dem til en person som en dejlig stede. Arrangere blomster for at gøre en smuk buket kan give dig masser af kreativ sjov.

Instruktioner

•Decide hvilken slags buket blomster skal kigge bedste i. Der er otte klassifikationer af buketter og halvdelen af dem egner sig til at være i vaser, der vil se godt med bånd på dem. Disse fire er lodret, oval, fritstående og trekantede ordninger.

Vertikale aftaler har et højdepunkt, og de har et par enkelt fantastisk blomster er kernen i en lodret arrangement, med enten mindre blomster eller grønne til accent dem. De lodrette ordninger fungerer godt med store blomster som iris eller fugle paradis,

Oval ordninger kan være et arrangement af en enkelt type af blomst, med forskellige oprettet ved hjælp af forskellige farver som pæoner eller petunias.

Fritstående ordninger kan være en spontan blanding af blomster, store som små, der komplimenterer hinanden i farve, form og tekstur.

En trekantet arrangement er formet som en trekant, med de største blomster i top og center, og de mindre og mindre dominerende blomster placeret på nederste hjørner. Ofte trekantede ordninger bruge en kombination af blomster og grønne til at opnå en trekantet udseende.

•Vælg typen design, du ønsker. Hvis din vase vil rumme Blomsterhandler skum, gør det at arrangere blomster så meget lettere. Det er ikke nødvendigt at bruge det, men mere omfattende blomsterbuketter kan gøres ved hjælp af det.

•Tilføj vand til vasen, før du begynder at arrangere blomster. De længere blomster er udsultet for vand, jo hurtigere de fade én gang i en buket. Hvis du har købt dine blomster på købmand eller blomsterhandler, sætte blomst pakke konserveringsmiddel i vasen, du har valgt til buketten. Tilsæt vand til 3/4 af bunden.

•Start ved at placere de højeste eller mere dominerende blomster i vase. Holde tilføje andre blomster, der vil udgøre buketten. Tilføje grønne sidst, hvis du bruger dem. Når du arbejder, skal du klippe stænglerne af blomster til den korrekte højde. Skære stænglerne, så de vil være fuldt nedsænket i vand i vasen.

•Kontroller din buket for balance og hvor det behager dig. Når du har placeret blomsterne til din smag, er du klar til at tilføje båndet til vasen.

•Vælg farve eller farver af båndet du vil bruge til vasen. Hvis du har arrangeret en buket, der er alle én farve, kan du tilføje flere forskellige farvede bånd for at sætte fut i buketten. Hvis buketten er en blanding af forskellige blomst form og farver, kan du blot ønsker at holde sig til den dominerende farve i buketten. Andelen bånd til størrelsen på buketten. Jo større den buket, jo større bånd skal være, samt bue på den.

•Tie bånd omkring vasen. Anbringe en bue i matchende farver, ved hjælp af super lim eller ved at binde det bag med kredsende båndet.

•String bånd gennem blomster sig til et mere unikt look. Uden at begrænse vandstrømmen til blomster, kan båndet gå ind og ud af buket i en kunstnerisk mønster efter eget valg.

Tips & advarsler

  • Når du klipper blomsterne, gør det i en vinkel til at maksimere arealet, at de bliver nødt til at tage op vand.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com