Hvordan at arrangere blomster & roser

October 9

Hvordan at arrangere blomster & roser

Arrangere blomster er en mulighed for at skabe et smukt kunstværk. Succes er inden for rækkevidde af alle. Ingen særlig uddannelse er nødvendig, ingen omfattende udstyr er påkrævet og mange tiltag føre til spektakulære resultater. Uanset om du opretter en over-sized vase arrangement til at fylde rummet i en under-møbleret værelse, eller en delikat, duftende buket for et værelse nat bord, er den kreative proces den samme. Vælg en container, forberede grønne, forberede blomsterne og opbygge ordningen. Dette virker for alle friske blomster, herunder roser.

Instruktioner

•Vælg en attraktiv beholder til arrangementet. Vaser, jardinières og cachepots er oplagte valg til at holde klassiske blomsterdekorationer. Men mulighederne udvide straks ved at åbne skabslåger i køkkenet eller spisestuen. Alle pitchers tjene smukt at holde blomsterne, alle coffeepots og tepotter, minus låg, er potentielle vaser og endda krus og drikkeglas kan udarbejdes for at holde blomster. Kurve fungerer godt, hvis en passende plastik liner er tilgængelige. Valg er uendelige, så basere afgørelsen på stil, størrelse og formål med arrangementet. En uventet beholder vil give en almindelig ordning en stil boost højre væk.

•Vælg greens og påfyldningsstudsen blomster, som baby's breath eller voks blomster, som supplement til de vigtigste blomster. Forberede dem ved trimning off 1/4 tommer fra enderne af stængler med en skarp kniv. Når stængler er hårdt og træagtige, skrabe bunden af stilke til at fjerne de yderste lag og skar enderne for at tilskynde vandoptagelse. Ikke skrabe eller opdele bløde stilke, fordi de vil kollapse. Fjerne alle blade under vandlinjen i vasen, at modvirke bakterier. Prøv at bruge to eller flere grønne teksturer og påfyldningsstudsen blomster til at skabe interesse. For eksempel, Kombiner citron blade og fine bregner, eucalyptus og Bjørn græs, baby ånde med lily græs.

•Vælg de vigtigste blomster. For æstetisk balance, arbejde altid med et ulige antal stængler. Cut off 1/4 tommer fra hver stængel og strip alle blade under vandlinjen. På woody stilke, som hortensia, skrabe væk det yderste lag og delt i enderne. Når potentielle hængende blomsterhoveder er en bekymring, tråd et stykke blomst ledning gennem bunden af blomsten blomstrer og drej ende under til at danne en løkke, og derefter strække anden enden af wiren ned på længden af stamceller til støtte. De kablede stængler kan nu omviklet med Blomsterhandler tape til en mere formel, færdigt look eller forlod uindpakkede og naturligt udseende.

•Opret en støttestruktur for arrangementet. Dette trin gør at arrangere blomster mindre tilfældige, og giver kontrolelementet arrangør i placering. En metode til at støtte er at væve stængler af grønne sammen inde i vasen til at danne et fundament for blomstre stilke. En anden er at strække et spind af dobbeltsidet Blomsterhandler bånd på tværs af toppen af vase i et gitter til at støtte både grønne og blomstrer. Et stykke af vand-gennemblødt Blomsterhandler skum skåret til at passe inde i vasen og tapede på plads til at holde blomstrer, fungerer godt. En enkel buket af en enkelt blomst, med eller uden grønne, kan styres med en længde på grøn snor, en længde på Blomsterhandler tape eller en klar elastik til at holde klyngen af blooms oprejst i vasen. Mest vellykkede ordninger bruge nogle form for støtte.

•Arrange grønne først begynder på center med de højeste stilke, som bør være ca

1 1/2 gange højden af vasen. Arbejder ud og ned fuldstændig den grundlæggende form af buketten. Gentag med de blomster, begynder i midten og bevæger sig ned og ud. Rotere arrangementet, som du opbygger design, sikre, at det er attraktivt og afbalanceret på alle sider. Tillad størrelse og farve af den enkelte blomstrer til at bestemme placering. Eventuelt justere længden af stilke.

Tips & advarsler

  • Hvis Arrangementet er at blive brugt på et spisebord, holde designet lav nok til, at gæsterne kan se hinanden på tværs af bordet.
  • Skift vand i vasen hyppigt, og se at blomsterne ikke drikker vase tør.
  • Tilføje en pakke af blomst mad til vand i vasen, eller tilføje et par dråber af klor blegemiddel til at dræbe bakterier og forlænge levetiden af blomsterne.
  • Tåge blomsterhoveder at øge vandoptagelse og udvide friskhed.
  • Undertiden hængende blomster vil genoplive ved iblødsætning hele stammen, herunder blade og blomster i koldt vand i en halv time.
  • Kombinere Blomsterhandler blomstrer med vilde blomster, haven blomster og grene og endda ukrudt for interessante effekter.
  • Holde blomster og grønne i vand på alle tidspunkter under arrangere processen.
  • For at bevare friskhed, Læg ikke blomster i vand, der er varmere end stuetemperatur.
  • Brug ikke saks til at trimme blomst stængler, især hule rørformede stængler som Gerbera Tusindfryd. Stænglerne er beskadiget blomsterne få ikke vand, og de dør.
  • Fjerne rørstrømsk stilke fra vasen straks så de ikke forurener andre dele af buketten.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com