Hvordan at arrangere en stor væg Vase

May 16

Hvordan at arrangere en stor væg Vase

En væg-monteret vase eller sconce rejser en blomstret display til en optimal visning niveau, giver det væg som baggrund og placeringen af et maleri. En stor væg vase åbner en vifte af dekorative muligheder - fylde det med løv, overjordisk eksotiske blomster, frugter eller grønne områder, klassiske floral displays, sprays af én slags blomst eller en masse blomstrer i en ustruktureret arrangement til at briste ud af væggen i en flare af farve.

Instruktioner

•Vælg fed blomster til en stor væg vase. Lave arrangement med en slags blomst gladiolus, tiger liljer, Star Gazers eller georginer; eller gruppere to eller flere blomster. For eksempel, par solsikker med blå hortensiaer for en farverig falder arrangement, eller kombinere orkideer med rosenknopper og St. Anne's lace for en romantisk væg display. Alternativt, lave en uformel buket af haven eller Blomsterhandler blomstrer for en enkelt væg arrangement, der går med enhver indretning.

•Vi off alle bladene, undtagen den øverste ene eller to, så at ingen blade er under vandstanden i væggen vase. Blade til venstre forkorte under vandlinjen tænderne og bakterier levetid af blomst arrangement.

•Klippe stængler af de største blomster til dobbelt højden af væggen vase eller mindre. Blomster med yndefulde, buede stængler som liljer og tulipaner skabe attraktive skærme med udsatte stængler over vasen. Skæres træagtige stilke som hortensia og stængler af blomster, der vokser i pigge som gladiolus, delphinium og materiel kortere, således at bloom viser 2 til 4 inches eller mere over vase randen. Skær hver stængel med en 45-graders vinkel til at hjælpe stilken tage i vand.

•Kontrollér nogle stilke længere og andre kortere at give væggen vise en afrundet eller spidse form. For eksempel stå den største gladiola eller lily i midten af væggen vase og skære to mere 2 inches kortere end center blomst og tilføje en af dem på hver side af midten blomst. Fortsætte dette mønster for at skabe en endnu spidse form, vinklet ned fra center som en A-frame tag. Udfyld buket med bregne, magnolia blade eller eucalyptus, hvis det ønskes.

•Strømforbrug i standby tilbage og kontrollere virkningen af blomst arrangement. Justere arrangementet, hvis nødvendigt, så hver side vises afbalanceret. For eksempel, hvis du bruger flere farver, arrangere blomster, således at de forskellige farver viser i hvert område af arrangementet.

Tips & advarsler

  • Krydsmønster stilke, som du indsætter dem i væggen vase til at holde blomster og pyntegrønt i position.
  • Måle højden af væggen vase før tid, hvis du laver arrangementer for en begivenhed på en offentlig bygning. Gøre arrangementet i en vase eller anden beholder lukke i højden til væg vase og binde stilke med rafia eller bånd til at holde blomster og pyntegrønt i position.
  • Tørrede blomster og blade ordninger øge din udsmykning muligheder i løbet af efteråret og vinteren.
  • Holde tørrede ordninger fra enhver kilde til flamme eller muligt forbrænding som stearinlys, pejse og rygeområder. Visse planter som stedsegrønt, bugt og eukalyptus er rig på flygtige olier, og græsser, vilde blomster og mange andre plantematerialer blive meget brandfarlige, når de er tørre.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com