Hvordan at barkflis et fyrretræ

February 6

Almindeligvis kaldes pines, vokser træer af slægten Pinus i mange økosystemer i hele den nordlige halvkugle. I haver give pines duftende, året rundt løv og levesteder for mange butterfly arter såsom red admiral (Vanesa atalanta) og monark (Danaus plexippus). Fyrretræer kræver lidt pleje eller vedligeholdelse for at trives, men i områder med meget varme eller tørre forhold, fyrretræer drage fordel af et beskyttende lag af muld.

Instruktioner

•Plant fyrretræ træer i områder med sandjord, hvis det er muligt. God dræning gavner de fleste arter af fyrretræer og det er en god base for tilsætning af barkflis. Tilføje barkflis at fyrretræ træer plantet i klamme jord kan tilskynde root rot.

•Opret en blanding af pine træflis og fyrrenåle. Hvis oprettelse af din egen barkflis mix, alternative smide shovelfuls af fyrrenåle og træflis gennem en shredder til fuldt ud at integrere komponenterne. Bland barkflis med en dyrke gaffel efter neddeling for at homogenisere det yderligere.

•Indstil størrelsen af det område, der har bør barkflis. En god tommelfingerregel er at barkflis området direkte under de bredeste grene. Drive indsatserne i jorden på fire punkter i samme afstand omkring træet for at oprette en god visuel rettesnor, når sprede barkflis.

•Spread en cirkel af barkflis omkring den yderste kant af området bioklip og rundt i bunden af træet. Kredse af barkflis varierer i højden mellem 1 og 4 fødder, afhængigt af dækningsområdet.

•Spread ringe af barkflis mod hinanden ved hjælp af en fire-ben haven kultivator eller rake. Barkflis lag skal være mere end 4 inches tyk. Undlad at oprette et tykkere lag rundt i bunden af træet, fordi det hæmmer root transpiration.

•Tilføj yderligere barkflis til tynde eller skaldede områder indtil et ensartet lag er opnået.

Tips & advarsler

  • Opret ikke pine flis fra træer, der er døde af sygdommen, fordi det kan sprede sygdommen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com