Hvordan at barkflis græsfrø med halm

March 18

Plantning eller såning re en græsplæne er en fin måde at forskønne dit hjem eller forretning ejendom. Alt dit arbejde kan være for intet, hvis græsfrø blæser eller vasker væk før det spirer. Barkflis græsfrø med halm til en billig beskyttelse fra elementerne til at få en ny græsplæne ud til en god start.

Instruktioner

•Hent nok ren muldjord til at dække det ønskede område til en dybde af omkring 2 inches. Beregne hvor meget frø er nødvendig ved at referere til frø posen retninger, som angiver, hvor meget græsfrø er nødvendig for at dække en 1000 m² stor område; det nødvendige beløb varierer afhængigt af sorten af græs bliver plantet. Bland muld og græs frø sammen og sprede den i området til plantes, eller sprede græsfrø over rede muld og derefter rake eller pensel det med en kost til at forsikre fast kontakt med jorden. Dæmpe jord og frø med en haveslange eller sprinkler.

•Anvend en haven slange eller sprinkler til at dæmpe et tilstrækkeligt antal halmballer til muld seedede området. En balle vil dække mellem 500 og 1000 kvadratfod afhængigt af ballen størrelse og den ønskede tæthed af strå.

•Untwist den presning ledninger eller klippe rebet indeholdende de halmballer. Fjerne wire eller reb til en sikker placering; Hvis venstre med strå og fordelt på græsplænen kan det forårsage skade på plæneklipper, eller plæneklipper operatør, på et senere tidspunkt. Når bale indeslutning er fjernet, foråret ballen åben i bidder kaldet flager.

•Lift, en flage af halm fra ballen og bære det til kanten af seedede området. Lethed flake fra hinanden og let distribuere den fugtige halm over seedede jorden. Halm kaster skygge på den underliggende jord og spreder vind strømninger langs overfladen af jorden, beskyttelse af græsfrø fra udtørring, så det ikke behøver at være en solid, tung lag. En sparsom beskyttende dække med jord stadig synlig mellem strå vil gøre.

•Dæk en stribe af seedede jord bredden på en komfortabel armslængde nå. Derefter lå en træplanke på allerede mulched området at på nå den næste strimmel af seedede jord for halm bioklip. Planken vil distribuere din kropsvægt for at undgå skæmmer dit nye græsplæne med integrerede fodspor.

Tips & advarsler

  • Sørg for at bruge halm, ikke hø. Hø indeholder frø og grønne sag, som gør stor foder til husdyr men kan angribe din græsplæne med ukrudt når det bruges som barkflis.

© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com