Hvordan at barkflis med ahorn & egeløv

March 4

Hvordan at barkflis med ahorn & egeløv

Mulching organisk materiale såsom græs, bark og blade, har længe været en af de mest promoverede måder af naturlige bioklip. Til denne dag, er bioklip med blade stadig foretrukket at jorddækning med store-købte produkter, fordi mange boligejere har allerede en overflod af organisk materiale til at skabe muld fra. Eg og ahorn blade kan især være en meget sund type af muld til din have eller græsplæne, og uanset om du muld dem i græsset eller muld dem i en bunke over vinteren der er flere fordele for din jord.

Instruktioner

•Decide hvilken metode af bioklip du foretrækker for din plæne eller haven. Makulering bladene og derefter rive dem i en bunke eller sætte dem i en bioklip bin for vinteren er én mulighed, mens en anden simpelthen slåning over eg og ahorn blade, når du klipper din græsplæne, således bioklip dem i græsset. Hvis du har brug for barkflis til dit blomsterbed eller haven, er en bunke bedre. Ellers, sønderdele blot blade i din græs med din plæneklipper til at holde din jord sunde og din Græsgrøn.

•Understand, bioklip er forskellig fra kompostering. Mens barkflis kan i sidste ende forvandles til kompost, er målet med bioklip din eg og ahorn blade ikke at skabe kompost, men at bruge bladene som en barriere mellem jorden og vejret, samt en ukrudtsplante suppressor. Du ønsker ikke blad blandingen til at blive helt nedbrydes, men snarere for at beskytte planterne og i sidste ende bryde over tid til at berige jorden.

•Decide hvis du ønsker at bruge rå revet barkflis for dine planter og vegetation eller oprette en barkflis pile til brug i foråret. Begge metoder kan bruges, selv om sidstnævnte vil være en blanding af kompost og muld. Strimlet blade kan bruges straks efter neddeling og blot løst pakket omkring dine planter og vegetation.

•Opret en barkflis pile af strimlet blade hvis du foretrækker at vente til foråret. Start ved at tilføje et lag af blade på bunden, hvor som helst mellem 12 inches og 18 inches tyk. Tilføje et lag af græsafklip-- eller nitrogen tilsætningsstof, hvis du ikke har græsafklip--som kvælstof findes naturligt i græs og hjælper med at nedbryde bladene. Tilsættes lidt vand med en haveslange, men lige nok til at våde blandingen ned, ikke suge det. Gentag lagdeling processen og bland bladene sammen. Dække blandingen med en presenning og vente til foråret.

Tips & advarsler

  • Makulere altid dine blade før opretter en barkflis pile eller ved hjælp af eg og ahorn blade omkring planter. Ahornblade i særdeleshed er tætte, og hvis de ikke er makuleret de faktisk kan skabe en ilt-barriere, der forhindrer barkflis i gør sit arbejde.
  • Frisk muld (ikke delvis nedbrydes) er stor som en fugt barriere og en ukrudtsplante forebyggende, men det kan forringe det overordnede udseende af din græsplæne, da du vil have et lag af muld dækker grønne og bladene kan tage uger eller måneder at fuldt nedbrydes. Hvis du bekymrer sig mere om sundheden for din plæne er dette ikke et problem, men hvis du er en pernittengryn for æstetik du bør kun bruge ahorn og eg barkflis på din værftet som en vinter barkflis til at beskytte gården før sneen begynder.
  • Eg og ahorn blad barkflis kan undertiden påvirke pH niveau af din jord, som kan hæmme planter evne til at absorbere næringsstoffer på grund af øget surhedsgraden. Typen af planter eller græs du har afgør, hvilket niveau af pH din jord skal have. Hvis du er bekymret for pH-niveau, kan du købe en jord testkit på din lokale home forbedring eller havearbejde butik.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com