Hvordan at begrave en Soaker slange

May 24

Soaker slanger, som har mange små huller hvor vandet sprøjter ud, er en fantastisk måde at vand specifikke områder af din have med bare turn af vandhane knop. De kræver en lille smule planlægning og set-up i første omgang, men derefter tillade dig at være lidt af en fraværende gartner. Begrave soaker linje under muld vil tillade lige dine planter til at fange en persons øjne, ikke en sprinkler. Ikke ignorere haven helt og antage soaker slange er fejlfrit vanding dine planter. Slangen kan blive tilstoppet og holde op med at levere vand til dele af haven. Må ikke vente indtil planter vender brun til at undersøge.

Instruktioner

•Decide hvad planter skal vandes. Soaker slanger fungerer bedst, når de bruges på en flad overflade over korte afstande. Dette giver mulighed for vandtryk til at nå enden af slangen. Hvis du har et stort område, der har bør for vanding, skal du flere slanger.

•Purchase slanger. Soaker slanger kommer i forskellige længder til at passe din have design. De har som regel også metalclips, der kan placeres i jorden for at holde slangen på plads. Du skal muligvis købe nogle ekstra klip afhængigt af hvor du ønsker at sætte slangen.

•Lay slanger på tværs af havejord så de er ikke mere end 2 fødder fra hinanden. Du skal muligvis lægge dem i S-figurer, fordobling tilbage på tværs af dit rækker af planter. De bør fastsættes på tværs af fladt terræn så slangerne ikke mister vandtryk.

•PIN hver slange på plads med metal ben. Dække det let med barkflis, så det ikke er synlige. Du kan bruge uanset hvad muld du gerne til din have--træflis, pine nåle eller bark chips.

•Kontrollér slangen med jævne mellemrum, når vandet er slået til på at sikre at soaker huller ikke er cloggged med snavs og fungerer korrekt. Dette vil forhindre ujævn vanding og ulykkelig planter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com