Hvordan at begynde at gøre din sommer med en Cabana over

January 22

Hvordan at begynde at gøre din sommer med en Cabana over

Når jeg tænker på sommer tænker jeg på cabanas og havet og ren og skær stof og nogle røde og appelsiner. Fra min enkle instruktioner vil du også være i stand til at indarbejde en cabana look til dit hjem og haven.

Instruktioner

•Summer kommer og du kommer hjem efter arbejde og du suk. Dit hjem ser så tilstoppet, det gør du føler dig varm. Hvad vil du gøre? Du har ikke en masse penge, så der er ingen måde du kan ændre alt, hvad du har.

•Ingen problem! Med kun få ændringer i din nuværende udseende kan du glamorize dit hjem og din have cabana stil og indstille at brise, der strømmer gennem din rene gardiner til at få dig i humør til nogle isnende kolde drinks og sjove.

•Ansigt til walmart eller Lowes eller Bed Bath og videre og Køb nogle billig ren og skær gardiner. Du kan endda gøre dem hvis du kan købe stof billigt nok. Derefter erstatte din nuværende gardiner med dem i stue og soveværelse. Farven på tynde er op til dig, fordi de kan skifte afhængigt af hvilken farve er dine vægge. De kan også være hvid.

•Nu gå til Ross eller en lignende butik og få nogle billige træ elementer, er høj og stor nok (afføring, dekorative flower pot indehaver) og sted disse i et område af dit værelse, hvor de vil stå som del af temaet. Husk, at simpel er bedst. Træ stykker bør være organiske i form eller høje (såsom en træstol)

•På kohl eller på mål de har nogle billige farverige plastik tallerkner og glas samt en bordløber. Få nogle af dem til at få dig i humør til sommer. Sprængfyldt blomster i pink, er gul, rød, krikand og orange eller spiraler på samme måde hvad du leder efter, ikke en-farvede plader eller briller. Glassene kan bare have accent farver på dem. Løberen kunne være farverige eller træ. Uanset hvad vil passe dit værelse bedst.

•Hvis du vil cabanize dit soveværelse, jer vil savn en baldakin ramme eller kan du faktisk bygge en baldakin ramme for din seng (Se ressourcer). Ved hængende ren og skær stof, som kan have en antydning af farve eller være hvidt generøst omkring cabana rammetype, giver du dit soveværelse at oversøiske beach resort look.

•Don't glemmer at bruge stearinlys enten. Stearinlys kan bidrage til at sætte stemningen, så være sikker på at bruge ocean breeze dufte eller tropiske dufte og placere dem på end tabeller, sofaborde eller på medieanlæg i vrimlen.

•Flowers er store i udsmykning for. Nogle fugle paradis samt cabana roser sætte som accent stykker her og der vil hjælpe cabanesqe stemning.

•Decorate haven ved cabanizing din terrasse dække, hvis det er trist og kedeligt. Start ved at rense det og derefter enten indsætte stænger i det eller bare søm nogle ren og skær stof til det på indersiden bjælker til en hurtig cabana look. Hvis dine møbler ikke ser godt ud nedenunder, bare dække det med nogle sommer-farvet stof og skjule det billige plastik bord under en sød dug. Huske simple er bedst. Undgå mønstre, hvis du ikke er god til at vælge dem, fordi du ønsker en let, luftig sommer ikke ser en prangende travlt.

•Endelig, har en flot karaffel med isvand og agurk eller citron skiver eller med friske frosne drikkevarer afsat vil hjælpe dig sejle gennem sommeren med et smil på dit ansigt.

Tips & advarsler

  • Have det sjovt med dette, og se på ressourcer for at få hjælp til at skabe look. Jeg har opført flere nyttige ressourcer, der vil tjene som vejledning for dem af jer mindre dekoration kyndige.
  • Sørg for at rengøre dit hjem grundigt før du ændrer den. Ellers får du ikke den fulde effekt.
  • Jeg kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle skader.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com