Hvordan at beskytte antikke træmøbler

September 14

Træ møbler har eksisteret i tusinder af år og mange overlevende antikviteter har blevet overleveret fra generation til generation. Disse stykker har ofte både historisk og sentimental værdi, så det er vigtigt at beskytte din antikke træ ved at rense og reparere det ofte. Vær ikke bange for at bruge din antikviteter. Du vil sætte pris på dem mere, hvis de er en del af din dagligdag. Bare være klar over, hvordan du håndterer dem. Her er nogle forslag til, hvordan at bevare, beskytte og genoprette smukke antikke træmøbler.

Instruktioner

•Sørg klar over hvordan klimaet vil påvirke træ antikviteter. Træ er porøst og vil reagere på ændringer i luftfugtighed, som kan skade fyldes af møblerne. Fugt fremmer mug og årsager træ til at svulme, men hvis det er for tør, træet kan opdele og knæk. Holde antikke træmøbler i værelser, der er lidt klima kontrolleret for at forhindre miljømæssige skader (ikke i kældre, væk fra varmeapparater, osv).

•Hold træ møbler ud af direkte sollys. Lys er især skadeligt for woods, fordi skaderne er uoprettelige. Det vil ødelægge finish eller pletten på træ, det kan blege ud mørkt træ eller mørkere lysere træ og det fremmer tør, revnet træ.

•Støvposens træ møbler med en tør klud regelmæssigt. Brug ikke kommercielle rengøringsmidler, olier eller spray polerer fordi de efterlade rester, der hober sig op på møbler og som regel gør mere skade end gavn. Polere dine møbler, indtil det er rent og skinnende. Du kan bruge en lidt fugtig klud på nogle woods, men ufærdige woods og nogle ældre woods er følsomme over for vand.

•Brug passende, høj kvalitet antikke træ olier eller møbler voks en gang eller to gange om året (afhængigt af hvordan tør din klima) for at beskytte, rense og genoprette den naturlige glans i træ.

•Håndtag med ekstra forsigtig, når du bruger eller flytte værdifulde træ møbler. Du vil sætte pris på dine antikviteter mere hvis du bruger dem på en regelmæssig basis, bare være blid og bruge passende for en alder af stykket. Ikke stress enhver træ antikviteter, såsom at sætte tunge genstande på et ustabilt bord. Vær sikker på at transportere med ekstra forsigtighed--Tom alt indhold, sikre alle bevægelige dele eller løs leddene og beskytte med tæpper og polstring. Når du flytter, holde møblerne oprejst og ikke gemme noget oven på jeres antikviteter.

•Sørg beskyttende af din antikke træmøbler. Ikke sætte en kold drink på træ uden en coaster eller placere en potteplante, der har bør for sollys og vand på et værdifuldt stykke. En dag, kan du være i stand til at videregive disse træ arvestykker, så viser dine møbler nogle polsk-kærlighed og passe godt på dem.

Tips & advarsler

  • Hvis gør enhver restaurering eller reparationer til den antikke træmøbler, Sørg for at forske din brik først. Ikke ændre noget, der er af historisk værdi. Prøve hen til genindføre den naturlig finish i stedet for stripning og lakering en antik og sørg for at bruge passende hardware.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com