Hvordan at bestride en hegnet

October 29

Hvordan at bestride en hegnet

Som en boligejer, kan du få lov til at vælge, om et hegn hører på din ejendom. Hegn, der rører ejendom linjer hører til husejere på begge sider, og generelt husejere skal gensidigt samtykke til opstilling af et hegn. I de fleste tilfælde er begge husejere ansvarlig for omkostninger. Men nogle ejere af fast ejendom kan give ikke deres samtykke til opstilling af et hegn og deres naboer bygge det alligevel. I tilfælde som dette, kan boligejere vælger at bestride dens lovlighed.

Instruktioner

•Speak med den person, der agter at eller har allerede rejst hegnet. Gøre din aversion mod hegnet kendte høfligt forklare dine grunde.

•Skriv et brev, der beskriver din utilfredshed med hegnet. Hvis grundejere rejst hegn uden dit forudgående samtykke, nævnes der i brevet. Opret to kopier af brevet.

•Indgive en kopi af brev gennem certificeret mail og kræver, at postvæsenet Flyselskabet få en underskrift fra modtageren.

Kortindgangsdør din boligejer association og spørge, hvis de kan mægle mellem dig og de andre boligejer. Give dem en kopi af et brev skitserer dine indvendinger mod hegnet.

•Kontakt en lokal advokat, hvis du ikke har modtaget en positiv reaktion fra ejerne af fast ejendom eller din homeowner's association. Give advokaten med en kopi af det brev, som skitserer dine indvendinger. Advokaten kan råde dig til at formalisere din klage via et retsmøde.

•Fuld en klage til dit lokale byret gennem din advokat. Dommeren vil overveje, om hegnet gør ondt værdien af din ejendom, uanset om det er nyttigt at husejere og om de bygget hegnet ud af trods, ifølge FindLaw.com. Hvis hegnet er fast besluttet på at være unødvendige eller upassende, dommeren boligejere til at fjerne det eller ændre det for at være mindre krænkende for dig.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com