Hvordan at betrække en afdækningskasse

May 5

Hvordan at betrække en afdækningskasse

En afdækningskasse kan dække toppen af et vindue og skjule gardinstænger og funktioner, du ikke måske vil ses. De er også nyttige i at blokere udkast når kombineret med tykke og tunge gardiner. Opbygge en afdækningskasse er ikke en vanskelig opgave og kræver kun du kan indstille ud et geometrisk mønster, skåret træ eller Fiberplade størrelse og trim ud mønster med en stiksav. Når din afdækningskasse er færdig kan du pad og betrække det før du sætter det.

Instruktioner

•Klippe polstring skum til den samme form som afdækningskasse. Bruger afdækningskasse som skabelon for skum og placere den på toppen af skum til at markere linjerne. Skære mønster og bruge spray lim til at lave skum til afdækningskasse bestyrelsen til at ordne det på plads.

•Drej ud polstring materiale og læg den fladt ned på en fast overflade, mønster-side ned. Placer afdækningskasse bestyrelsen med skum på undersiden af materialet og markere de kanter, forlader en generøs hem omkring 3 inches.

•Spray hem kanter med lim og drej 1 tomme over, til sig selv og holde det nede. Når alle kanter er blevet vendt, trække materialet stramme over de lange kanter af afdækningskasse og Hæft dem på undersiden af afdækningskasse board.

•Stram og træk kort kanter og hæfte dem til afdækningskasse bestyrelsen. Sørg for at du forlader ingen folder på den viste side når du stramme materialet, ellers vil du skulle fortryde det og starte forfra.

•Klippe et stykke materiale til at matche form af tilbage på afdækningskasse og lim hem ned. Hæft hemmed kanterne på bagsiden af afdækningskasse til at dække de resterende træ eller Fiberplade.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com