Hvordan at betrække en hvilestol & fjerne stof

May 18

Hvilestole er komplekse stykker af møbler og er en smule skræmmende, når du står over for opgaven med at reupholstering en. På trods af deres tilsyneladende kompleksitet, hvis du tager projektet stykke for stykke, i små skridt, kan selv nogen med lidt eller ingen polstring erfaring gøre et overraskende godt stykke arbejde. Men at inddrive en hvilestol er arbejdskraftintensive, og du skal virkelig elsker stolen, før du investerer, meget tid i projektet.

Instruktioner

•Disassemble de bevægelige dele af stolen. Oprette en tabel hvor du kan lægge møtrikker og bolte fra hvilestol mekanisme i orden og mærke dem så du ved, hvor de go når du sætter hvilestol sammen igen.

•Carefully fjerne den gamle stof fra hvert stykke af stolen. Brug en skruetrækker, små brækjern, tænger og mejsel til at trække tegnestifter, hæfteklammer og negle og tage fra hinanden stykker stof uden at rive det. Holde hvert segment af stolen stykker sammen.

•Klippe nye stykker af møbelstof bruger de gamle stykker som skabeloner. Markere omridset af de gamle stykker og skåret de nye stykker meget omhyggeligt for at matche. Speciel eller skjulte fastgørelse stykker vil blive overført til de nye stykker hvis du er omhyggelig med at bevare alt det gamle materiale.

•Udskift nogen slidt skum polstring, bomuld pladevat eller fyld med nyt materiale og Hæft det på plads. Næste, lægge de nye stykker af stof over stolen segmenter én efter én, og tack eller Hæft dem på plads.

•Stitch sammen mere komplekse elementer af stof, som arme og ryg, der er syet sammen, før du udskifter dem på stolen. Sys stykker, kan udstyret sammen og midlertidigt toppunkt og limet med stof lim til at holde stykker på plads. Sy sømmene med symaskine med matchende farve tråd.

•Reassemble stol, når alle brikkerne er genoprettet, arbejde baglæns fra måde du afmonterede det. Testen passer hvert stykke og sørg for, at den bevæger sig, som det er meningen at, før du tilføjer den næste stykke. Genskab armene først, så bagsiden og sæde, så fodskammel. Mens du har det fra hinanden, er det en god tid til at smøre leddene og hængsler med en lille maskine olie.

Tips & advarsler

  • Skråstole bruge fra 7 til 12 yards af stof hvis du holder dig med let matchede solid farver. Komplekse mønstre er sværere at matche jævnt og kan kræve flere ekstra yards af materiale til at matche mønsteret, især i komplekse områder som arme og rygge.
  • Vær sikker på ikke at overstuff stolen ved anvendelsen af nye pladevat eller skum. Hvis du tilføjer polstring ud over de oprindelige tykkelser, især langs kanterne, der bevæger sig, kan du hindre bevægelse af hvilestol mekanisme.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com