Hvordan at betrække en runde skammel

January 26

Hvordan at betrække en runde skammel

Der er intet som en dejlig comfy osmanniske prop fødderne på eller føje lidt karakter til et rum. Giver nyt liv til en gammel osmannisk er en nem proces. Det mest udfordrende skridt vil træffe beslutning om hvilke fashionable møbelstof at vælge. Når du har fuldført dette projekt endnu en gang, vil du gå Leder du efter gamle osmannerne gendanne. Dette er en fantastisk måde at give en super billig makeover på et stykke af møbler, der kan være uhyrligt dyre.

Instruktioner

•Begin med en rund skammel med pude knyttet og ben fjernes.

•Measure osmanniske. Mål af omkredsen af osmanniske og sider fra top til bund. Tilføje en yderligere 2 og en halv til 3 inches til målingerne.

•Klippe stof og pladevat ifølge målinger.

•Sæt pladevat på en flad overflade. Centrere osmanniske (hovedet) i midten af pladevat. Lidt strække pladevat over siderne af top og sider af puden og Hæft kanten af pladevat på bunden af osmanniske. Pladevat kan rive nemt, så vær ekstra blid, hvis du bruger en tyndere type pladevat. Drej osmanniske og Hæft pladevat igen direkte overfor den første korte. Vende igen og Hæft pladevat midt i de første to korte. Vend osmanniske igen og læg en fjerde korte direkte overfor tredje. Husk at holde pladevat glat som muligt. Fortsætte med at hæfte ned de resterende områder af pladevat på denne måde.

•Sæt skære møbelstof på en flad overflade, forkerte side op. Center osmanniske i midten af stof. Gentag den samme hæftning teknik som forpligtet til at hæfte ned pladevat. Træk stoffet stram til korte, men ikke overstrække stoffet. Husk at sørge for at holde en rent kanten og undgå bunching materialet. Færdig med hæftning på stoffet.

•Drej ud et ark af sort cambric klud og sted dækket osmanniske på materialet. Spore form af osmanniske på materiale ved hjælp af et stykke kridt. Klip figuren. Pænt fold under cambric klud løs kanter og hæfte til bunden af osmanniske.

•Find hullerne til ben vedhæftede filer (hvis relevant) og stikke lille guide huller i materialet. Vedhæfte benene og stå osmanniske oprejst. Placer din nye skammel i dit værelse og nyde.

Tips & advarsler

  • Du kan vælge at fjerne den gamle stof fra osmanniske, men det er også en mulighed for at bare betrække over den gamle struktur.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com