Hvordan at betrække en stykke af skum

January 23

Hvordan at betrække en stykke af skum

Dækker en skum sæde pad er en måde at ændre din indretning, når du får lyst. Et stykke af skum kan dækkes for at gå i en stol, våbenhus swing eller loungestol. Bare finde din favorit farver i stof. Få typen stof efter hvor du lægger puden. Hvis det er inde i huset, kan du bruge nogen form for stof. Hvis det vil gå udenfor i en liggestol, få vejr-resistent struktur.

Instruktioner

•Measure sæde af stolen hvor skum pad vil gå. Måle med målestokken og markere den størrelse du har brug for på overfladen af skummet med en blyant. Skær dine stort stykke af skum med en elektrisk udskæring kniv langs de linjer, du har markeret.

•Lay dit stof på arbejdsbordet foldet til dobbelt tykkelse. Læg skummet på stoffet med bagkant ved siden af fold i stoffet. Brug saks til at skære fabric10 inches større end skummet på de tre ufærdige kanter af stoffet.

•Åbn op stoffet og lægge den forkerte side på dit arbejdsbord. Lægge skum i midten af stoffet. Fold på bagsiden af stoffet over skum. Næste, fold på forsiden af stoffet til overlapper den forrige stof. Trække stramt og drej overlapningen under tre inches for at gøre en færdig kant.

•Hold stoffet trukket stramt og pin med store sikkerhedsnåle langs stof overlapning i en linje. Lade to til tre inches mellem benene.

•Klap ene ende som du ville gøre, hvis indpakningen en gave. Tuck ende under en færdig kant, trække stramt og pin med en stor sikkerhedsnål. Gentag på anden enden af sæde pad. Alle keglerne er på bunden af stol pad. Nyd din overdækket skum pad og skifte stof så ofte som du ønsker.

Tips & advarsler

  • Bruge så mange sikkerhedsnåle efter behov. De vil alle være under bunden og vil ikke vise.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com