Hvordan at betrække en vinduesplads

May 18

Hvad artig er en vinduesplads uden en pude? Window sæder er designet som en hideaway at dase i solen, dagdrømme eller nyde en god bog. Materialer kan nemt findes på håndværk og stof butikker. Dine omkostninger afhænger direkte af typen stof du vælger. En god bomuldsstof vil være mindre bekostelig og sidste længere over tid.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af dit vindue sæde og tilføje 3 inches hele vejen rundt. Denne måling er mængden af stof du får brug for din vinduesplads. Du skal bruge den nøjagtige længde og bredde af vinduesplads til din skum pude måling.

•Lay ud dit stof med bagsiden opad. Måle og markere længde og bredde og sørg for at medtage de yderligere 3 inches på hver side. Brug en lige kant og blyant til at spore mønsteret. Klippe stof langs de markerede linjer med en saks. Brug en boks kniv til at skære din skum pude til den korrekte størrelse.

•Drape dit stof over vinduesplads--opad-- og sørg for, at der er 3 inches af ekstra materiale hele vejen rundt. Placer en knappenål i de to forreste hjørner til at holde dine materiale fra glidende. Fold bagkant af materiale under, så de 3 ekstra inches ekstra er nu på bænken med undersiden af det materiale, der vender opad. Brug dit korte pistol til at sikre materiale på plads på bænken.

•Tag et af knappenåle fra en hjørne og fold at ende af materiale under. Brug dit korte pistol til at fastgøre den til bænken og Gentag for den modsatte ende. Du skal have tilbage og begge sider gemt og hæftet til bænken, mens den forreste side af materialet forbliver løstliggende.

•Skub din skum afbøde under stoffet og sikre forsiden af materiale til bænken. For at opnå dette, skal du trække materiale mod dig, så det er stramt. Tuck materiale under forreste del af puden og fold det tilbage mod du kan gøre en kant, som du kan hæfte til bænken. Hvis der er overskydende materiale hængende ud foran, skal du bruge din saks til at trimme det.

Tips & advarsler

  • Hvis din vinduesplads har et låg, kan du fjerne låget for at gøre det lettere at betrække.
  • Købe mindst en 3-tommer tyk polyurethan skum pude for komfort og lang levetid.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com