Hvordan at betrække møbler med plader

March 3

Hvordan at betrække møbler med plader

Betrækket møbler kan være et dyrt foretagende på grund af omkostningerne ved møbelstoffer. Du kan dog bruge almindelige lagner til at betrække dine møbler til en brøkdel af omkostningerne ved designer møbelstof. Lagner er meget let at arbejde med for polstring behov, fordi materialet er typisk tynde og nemme at manipulere, men thinness i arkene gør det til en mindre holdbare mulighed for møbler opsving.

Instruktioner

•Lay et ark af musselin stof over området, du vil gendanne. Hvis du arbejder på at inddrive et stort stykke af møbler, såsom en sofa, bryde dit projekt i sektioner. For eksempel, først betrække ryggen, så armene og endelig hynderne.

•Trace form (direkte på musselin) i området du ønsker at dække med en blyant. Fold din brik i halv vertikalt og kontrollere for symmetri. Udfolde sig, og Gentag derefter ved at folde vandret. Check for symmetri, hvis det er relevant. Klip din musselin til brug som et mønster for dine lagner.

•PIN din musselin til dit sengetøj med lige ben. Tilføj 2 inches rundt om alle sider af dit mønster på dit ark stof. Disse ekstra inches vil være det overskydende materiale, der trak på undersiden af dine møbler. Skære dit stof stykke.

•Sæt din lagen stykke over dit ønskede område. Trække omkring kanterne så stramt og endda som muligt til undersiden af dine møbler. Hæfte på plads med en korte pistol mens du fortsætter med at holde dit stof stramt.

•Walk din lagen stykke omkring alle buet områder og hjørnerne af dine møbler som du ville lige kanter. Fordi lagner er tynde, bør ikke det være vanskeligt at folde dit stof over sig selv til at passe dine kurver og hjørner uden at kigge til klaser. Dog kan du skal skære kort slidser ca 1 tomme fra hinanden for at gøre dit stof falder på plads ordentligt.

Tips & advarsler

  • Lagner er stor polstring materiale, fordi de kommer i store stykker og med interessante prints, men de er ikke nær så robuste som andre tekstiler. Vælg en seng, der er behagelig at sidde, men så tyk som du kan finde. Hvis det er muligt, dække dine møbler med et lag af møbelstof før inddrive med dit lagen for ekstra holdbarhed.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com