Hvordan at blande beton for fundament

July 9

Der er mange forskellige måder at blande beton, afhængigt af dens anvendelse. For instituttets arbejde ønsker du en meget hård beton, en, der er i stand til at modstå så meget kompression som muligt. Dette ønskes en meget præcis blanding af beton, sand, lille aggregat og vand.For at sikre du har en ordentlig blanding ønsker du at bruge en metal kegle, der er specielt designet til en cement "nedturen test."Det er også en god idé at måle dine ingredienser i en spand i stedet foranstaltning af shovelful, da en spand vil give dig en meget mere nøjagtig måling.

Instruktioner

•Purchase alle dine ingredienser: Portland cement (normalt sælges i 25 pund poser), sand, lille aggregat, blande karbad eller cement mixer (købt eller lejet).

•Pour din cement i din måling spand. Bemærk hvordan fuld spanden er. Dette vil være din benchmark for yderligere målinger. Hæld den tørt cement i din blanding balje eller i din betonblander.

•Tilføj netop dobbelt så meget sand som tørt cement, målt med din spand.

•Tilføj samlet fire gange så meget som cement som målt ved din spand. Aggregat kan ikke være mere end 3/4-tommer i diameter.

•Brug din spand til at måle en mængde vand svarende til 55% af mængden af cement. Med andre ord, tilføje lidt over halvt så meget vand som du cement. Blandes grundigt. Beton bør være omkring så tyk som pandekage mix.

•Sæt "nedturen kegle" på en flad overflade og fyld med beton. RAM en lille pind gennem toppen af kegle og i betonen til at fjerne eventuelle luftbobler. Løft forsigtigt ud metal kegle. Ca 1/3 af kegle bør "nedturen". Hvis mere end tilføje 1/3 af de konkrete kegle underspændinger mere konkret til dine mix. Hvis mindre end 1/3 underspændinger derefter tilsættes små mængder af vand til dit mix indtil du får en ordentlig "krise."

•Våd jorden før hælde din beton. En time efter at hælde dække din beton med jute eller klud presenninger og våde grundigt. Holde tarps våd i 14 dage. Fjerne tarps efter 2 uger, men fortsat sprøjtning foundation cement med vand i en anden 14 dage. Må ikke bygge på fundamentet, indtil det har helbredt i 28 dage.

Tips & advarsler

  • Bære en vejrtrækning maske, når du arbejder med tør beton pulver. Slid tungt arbejde støvler og passende tøj når hælde beton.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com