Hvordan at blande borsyre pulver med vand for termitter

October 16

Hvordan at blande borsyre pulver med vand for termitter

Termitter kan være et alvorligt problem, hvis venstre ubehandlet. De kan forårsage skade på din hjemmets vægge, gulve og træbearbejdning, samt forårsage generel uro og ubehag i dit liv. Mens det anbefales det for at søge professionel udryddelseslejre hjælp for en termite angreb, du kan hjælpe med at kontrollere situationen af dig selv med et par enkle ingredienser.

Instruktioner

•Stir af propylenglycol og vand sammen i en beholder, der ikke vil blive brugt til mad på et senere tidspunkt. Mens ingen af disse produkter er nødvendigvis giftigt, det er bedst for at være sikker--propylenglycol er faktisk en ugiftige version af Anti-Freeze. Det bruges til at holde borsyre i blandingen, samt at hjælpe løsningen trænge ind i skoven, hvor du føler termitter er og bliver en del af det træ fiber. Vandet bruges til at hjælpe Blødgør løsningen, så det kan blive sprøjtet mere let og dækker flere overflade.

•Mix borsyre i løsning. Borsyre er godartet i mennesker, og ikke mere giftige end bordsalt, ifølge Environmental Protection Agency. Men, det virkningerne insekter centralnervesystemet og også tørrer dem op indefra når de spiser den. De vil også bringe det tilbage til deres bistade og deponere den for andre termitter at spise, før de alle dø.

•Sæt blandingen i sprayflaske.

•Spray løsning på områder af dit hjem, at du har set termitter eller hvor du tror termitter er bosat. Igen, dette er en god grund til at have en professionel hjælp, da de kan sandsynligvis finde alle områder termitter live, mens du kan gå glip af nogle. Men da denne blanding ikke kun dræber termitter, det forhindrer også træ i tør-råd, kan du sætte det hele hvis du ønsker, selv om der er nogen termitter der. Det vil sive ind i skoven, således at hvis termitter vises senere, borsyre vil stadig være der.

•Mix flere løsning hvis du har brug for til at dække flere områder. Ellers fordoble eller tredoble mængder af løsning i første omgang at gøre mere i løbet af det første parti. Brug så meget som du føler du har brug for.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com