Hvordan at blande brugt motorolie til boligopvarmning

June 16

Hvordan at blande brugt motorolie til boligopvarmning

Genbrug er blevet en vigtig husstand prioritet. Velkendte genanvendelige produkter omfatter aluminiumsdåser, pap og papir som reklamepost. Hvad du måske ikke ved er, at brugt motorolie kan kan også genbruges, og efter de nødvendige foranstaltninger, kan blandes med andre olie til varme hjem. Motor olie kommer fra automobilklubber motorer og genbruge denne olie hjælper miljøet ved at holde det fra at blive bortskaffet i naturlige vandområder som søer og grundvand. Genbruge det sparer også energi.

Instruktioner

•Brug din egen olie. Tag din brugte olie til en professionel. Erfarne olie genvindingsvirksomheder re forfine den anvendte motor olie til at adskille og disponere over andre køretøjet væsker som bremsevæske før du blande det med hjem fyringsolie. Spørg din lokale affaldshåndtering eller genvindingsvirksomheden til at finde ud af om olie genbrug i dit område.

•Purchase motorolie fra en tankstation. Mange auto butikker og mekanik re forfine og gemme brugt olie og vil enten give dig eller sælge det til dig til en fast pris.

•Mix raffineret re motorolie med boligopvarmning oil. Mix-forhold bør være 40 gallon af boligopvarmning olie til 1 gallon af brugt motorolie. Tilføje den re-raffineret motor olie og varme olie til din tank, eller kontakt en professionel til at fylde din tank i når din klar.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com