Hvordan at blande Cement i regnen

October 14

Hvordan at blande Cement i regnen

Om fastsættelse af cement typisk opstår på en god dag i temmelig varmt vejr med tørre forhold. Det er dog meget muligt at fastsætte cement arbejde under dårligt vejr og regn. Tricket er at sørge for cement i sidste ende har evnen til at tørre ud. Overflade regn eksponering kan ændre blandingen lidt, men det vil ikke katastrofalt kaste styrken af mest konkrete programmer, medmindre regnvandet pools på cementen.

Instruktioner

•Kontrollér vejr til at bekræfte, hvis regnen vil sidst for en god antallet af dage straight eller bare for en dag. Annullere jobbet, hvis regnen fortsætter i mere end én dag. Fortsætte, hvis det er bare en enkelt begivenhed. Kontrollere typen af jord, du arbejder på at være sikker på at det gennemsyrer godt og skaber ikke stående vand på overfladen. Ler er dårlig, fordi det er ikke-porøs.

•Anvend en skovl eller grave værktøj til at skabe den nødvendige hulrum for hærdning af cementen i jorden. Sørg for der er en slags afløb kanal for vandet at undslippe når du fylder hulrum med cement.

•Pour cement til en mixer med den nødvendige mængde af vand fra en slange, afhængigt af hvor meget du har brug for jobbet. Bland cement ordentligt så der er ingen pulverformige stof venstre og cement former i en god gylle. Det bør nå en slam-lignende flydende tilstand med ingen tegn af pulver eller sammenklumpning.

•Transport gylle i pre gravet hulrum og direkte det med skovl så at hele target område er fyldt helt. Undgå enhver luftlommer hvis det er muligt ved at komprimere cementen med den flade del af skovlen. Pop nogen luftlommer eller bobler, der bliver synlige og niveau den bløde cement med en skraber. Bruge din hånd til at holde enhver snavs klumper eller sten falder så godt.

• Lad cementen helbrede og bekræfte, at regnvandet ikke samle ind i cement hulrum. Danne en improviseret afløb kanal med din skovl, hvis det begynder at pool. Undgå enhver form for arbejde på cementen, da det sidder og afregner.

• Lad cementen helbrede på egen hånd. Tjek det regelmæssigt for at sikre dræning er i orden og vand ikke samle på toppen af cement lag.

Tips & advarsler

  • Ekstra fugt forlænger hærdning og vil reducere nogle af revnet. Men for meget vand kunne ændre blanding styrke, svækkelse cementen lidt.
  • Undgå arbejde på jord med høj ler indhold i regnen, da fugt ikke vil løbe så godt.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com