Hvordan at blande dæk mudder til brusebad pander

May 29

Hvordan at blande dæk mudder til brusebad pander

Selv de mest smukke, afslappende, dekorative og komfortabel bruser i verden er ødelagt hvis brusebad pan eller flisebelægning er ujævn og skaber en trippende fare, når som helst nogen står der. Derfor, når du installerer en ny bruser, spørgsmålet om lim til brusebad pan, og efterfølgende til fliser, bør være på toppen af dit sind. De fleste installationsprogrammer bruge dæk mudder, en simpel blanding af rent sand, cement og vand, der kan modstå op til 3.000 pounds per kvadrattomme af pres uden revner. Korrekt blanding af dette materiale er nøglen til sikkerheden i dit brusebad.

Instruktioner

•Indstil en spand eller trillebør på et køligt og tørt sted, hvor det vil være uforstyrret mens du blander. Den faktiske mængde af cement, sand og vand du skal bruge varierer efter størrelsen af det område, du skal dække, så sørg for du har nok plads i din spand eller trillebør til at rumme.

•Pour fem dele skarpe sand (bøde-jorden sten) og en del Portlandcement til din blandingsstedet. Husk at mængden af hver, som du skal bruge varierer efter størrelsen af dit brusebad pan, men forholdet må altid være fem-til-én. Rør de tørre ingredienser sammen med en skovl til at blande dem grundigt.

•Slowly tilføje vand til blandingen og smid det rundt ved hjælp af din skovl til bland det i. Tilsæt vand nok så at materialet klumper sammen i hånden når du få fat i det, men ingen overskydende vand siver ud når du klemme. Igen, den faktiske mængde vand nødvendig varierer efter mængden af sand og cement du har brug for.

•Fortsæt at blande indtil din hele partiet bevarer den rigtige konsistens.

Tips & advarsler

  • Dæk mudder er også kendt som tør pack mørtel, gulvet mudder og afretningslag. Der er forblandet versioner anvendelig, men tjek etiketten, som mange har et lavere forhold (tre eller fire til en) og vil ikke blande på samme måde.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com